Πάτησε Enter

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Πάτησε Enter

  Συνοδευτική Επιστολή

  Συνοδευτική Επιστολή (Cover Letter)

  Συνοδευτική Επιστολή (Cover Letter) – Ενδυναμώνουμε την υποψηφιότητα σας!

  Μεγάλος αριθμός εργοδοτών εξετάζει τις συνοδευτικές επιστολές με σκοπό να ξεχωρίσει τους πιο κατάλληλους υποψήφιους. Επισημαίνεται ότι η συνοδευτική επιστολή (cover letter) προηγείται της ανάγνωσης του βιογραφικού σημειώματος, από τον υπεύθυνο επιλογής προσωπικού. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνταχθεί με τρόπο ελκυστικό και επαγγελματικό προκειμένου να του κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ακριβώς επειδή η συνοδευτική επιστολή διαβάζεται πρώτη, πρέπει να είναι προσανατολισμένη στα σημεία εκείνα των προσόντων σας που σχετίζονται με τα προαπαιτούμενα της εκάστοτε προσφερόμενης θέσης.

  Τονίζεται ότι όταν ένα βιογραφικό σημείωμα δεν συνοδεύεται από μία συνοδευτική επιστολή ή όταν αποστέλλεται αδιακρίτως, χωρίς τροποποίηση, σε όλες τις επιχειρήσεις, ερμηνεύεται από τους υπεύθυνους επιλογής ως έλλειψη επαγγελματισμού και πραγματικού ενδιαφέροντος από εσάς. Επομένως, κρίνεται αναγκαίο να συντάσσετε μία συνοδευτική επιστολή για κάθε θέση εργασίας που διεκδικείτε, η οποία θα τροποποιείται κατά περίπτωση.

  Ουσιαστικά, η συνοδευτική επιστολή αποτελεί τη μοναδική σας ευκαιρία να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στόχος σας είναι να ξεχωρίσετε ανάμεσα σε πλήθος υποψηφίων που διεκδικεί την ίδια θέση. Επομένως, η επιστολή (cover letter) αυτή πρέπει να συνταχθεί με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα.

  Σε αυτό το σημαντικό στάδιο της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας θα σας βοηθήσει η Academynet. Εμείς στην Academynet, αναλαμβάνουμε τη σύνταξη συνοδευτικών επιστολών που ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα σας και σας διαφοροποιούν από τους υπόλοιπους υποψήφιους. Προβάλλουμε με επαγγελματικό και ελκυστικό τρόπο τα θετικά σας σημεία, σε επίπεδο ικανοτήτων και χαρακτηριστικών προσωπικότητας. Επιπλέον, παρουσιάζουμε με σαφήνεια πώς τα προαπαιτούμενα της εκάστοτε προσφερόμενης θέσης σχετίζονται με τα προσόντα σας. Επίσης, επικεντρωνόμαστε στο πώς οι γνώσεις και οι ικανότητες σας θα συνδράμουν προκειμένου να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της θέσης αυτής.

  Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την ενίσχυση της εικόνας σας και την ενδυνάμωση της υποψηφιότητας σας, μέσω της σύνταξης εξαίρετων συνοδευτικών επιστολών για κάθε θέση εργασίας που διεκδικείτε, την οποία τροποποιούμε κατά περίπτωση.

  Επισημαίνουμε ότι σας παρέχουμε την υπηρεσία «συνοδευτική επιστολή» σε ανταγωνιστική τιμή με σύγχρονους τρόπους πληρωμής!

  Ζητήστε τώρα μια δωρεάν κοστολόγηση για τη συνοδευτική επιστολή (cover letter) σας συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας ή αποστέλλοντας μας email