Πάτησε Enter

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Πάτησε Enter

  Συστατική Επιστολή

  Συστατική Επιστολή (Reference Letter)

  Συστατική Επιστολή (Reference Letter) – Ενισχύουμε την υποψηφιότητα σας!

  Όταν κάνετε αίτηση για μια θέση εργασίας, ενδεχομένως να σας ζητηθεί να συλλέξετε συστατικές επιστολές από προηγούμενους εργοδότες. Η συστατική επιστολή (reference letter) δίνει μια πληρέστερη εικόνα της προσωπικότητας σας και των ικανοτήτων σας, στοιχεία που δεν συνάγονται ευθέως από το βιογραφικό σας σημείο. Παράλληλα, αυτό το έγγραφο  καταδεικνύει το αυξημένο ενδιαφέρον και την καταλληλότητα σας για τη θέση εργασίας την οποία αιτείστε. Ουσιαστικά η συστατική επιστολή επιβεβαιώνει τη θετική σας εικόνα, που απορρέει από το βιογραφικό σημείωμα και τη συνοδευτική σας επιστολή. Μέσω της επιστολής αυτής επιβεβαιώνονται οι ικανότητες σας από ένα τρίτο πρόσωπο το οποίο γνωρίζει την ποιότητα της δουλειάς σας.

  Επομένως, η συστατική επιστολή θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε έναντι ενός μεγάλου αριθμού υποψηφίων που διεκδικούν την ίδια θέση. Αυτό σημαίνει ότι μια καλογραμμένη συστατική επιστολή αποτελεί αποφασιστικό παράγοντα για την επιλογή σας ανάμεσα σε πλήθος συνυποψηφίων σας. Ως εκ τούτου, η βαρύτητα και προσοχή στη διαδικασία συγγραφής είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία της υποψηφιότητας σας.

  Η Academynet μπορεί να σας βοηθήσει αποτελεσματικά στη συγγραφή των συστατικών επιστολών τα οποία θα σας ζητηθούν κατά την αναζήτηση εργασίας. Εμείς, στην Academynet, σε συνεργασία με εσάς και τα άτομα που θα μας υποδείξετε, αναλαμβάνουμε να συντάξουμε πρωτότυπες και στοχευμένες συστατικές επιστολές που θα ενισχύσουν την ελκυστικότητα της αίτησης σας. Διαθέτουμε την απαιτούμενη πείρα και τις τεχνικές ώστε να σας προσφέρουμε καλογραμμένες και τεκμηριωμένες συστατικές επιστολές με πειστικές πληροφορίες που επικυρώνουν τη δημιουργικότητα, την αξία και την αποτελεσματικότητα σας.  Επίσης, ενισχύουμε την υποψηφιότητα σας επισημαίνοντας πώς οι γνώσεις και οι ικανότητες σας θα προσθέσουν αξία στην επιχείρηση που απευθύνεστε.

  Χρησιμοποιούμε τις απαραίτητες τεχνικές προκειμένου να αναδείξουμε τα ανταγωνιστικά σας πλεονεκτήματα ώστε η αίτηση σας να κριθεί επιτυχής.

  Επισημαίνουμε ότι σας παρέχουμε την υπηρεσία «συστατική επιστολή» σε ανταγωνιστική τιμή με σύγχρονους τρόπους πληρωμής!

  Ζητήστε τώρα μια δωρεάν κοστολόγηση για την υπηρεσία «συστατική επιστολή» συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας ή αποστέλλοντας μας email