Πάτησε Enter

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Πάτησε Enter

  Έγγραφα για σπουδές

  Έγγραφα για σπουδές

  Έγγραφα για σπουδές – Πείθουμε τα πανεπιστήμια για την καταλληλότητα σας!

  Στην Academynet διαθέτουμε την απαιτούμενη πείρα, τις γνώσεις και τις τεχνικές προκειμένου να αναλάβουμε να συγγράψουμε όλα τα έγγραφα για σπουδές που αποτελούν καθοριστικό κριτήριο αξιολόγησης για την επιλογή σας. Τα συγκεκριμένα έγγραφα αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της αίτησης σας και για τη λήψη υποτροφίας. Μέχρι το πρόσφατο παρελθόν τα πανεπιστήμια υπέβαλλαν τους υποψηφίους σε συνέντευξη ώστε να προβούν στην τελική επιλογή των φοιτητών τους. Όμως, η διαδικασία της συνέντευξης τείνει να καταργηθεί και να αντικατασταθεί με τα παρακάτω έγγραφα:

  Personal Statement (Αυτοπεριγραφική έκθεση)

  Το Personal Statement αποτελεί καθοριστικό κριτήριο εισδοχής όταν υποβάλετε αίτηση για σπουδές. Επιπλέον, αυξάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ελκυστικότητα της υποψηφιότητας σας και για τη λήψη υποτροφίας. Αποτελεί τη μοναδική σας ευκαιρία να προκαλέσετε θετική εντύπωση για τις ικανότητες σας στους αξιολογητές των πανεπιστήμιων και να τους πείσετε για την καταλληλότητα σας.

  Η Academynet αναλαμβάνει τη συγγραφή μοναδικών και άρτια επιμελημένων Personal Statements για να παρουσιάσουμε τον εαυτό σας με τον πιο ελκυστικό τρόπο. Είμαστε οι ειδικοί στον σχεδιασμό του Personal Statement χρησιμοποιώντας γλώσσα ελκυστική και ενδιαφέρουσα για τους αξιολογητές των πανεπιστημίων.

  Statement of Purpose (Αυτοπεριγραφική Έκθεση)

  Ένας μεγάλος αριθμός πανεπιστημίων θα σας ζητήσει να συνυποβάλλετε με την αίτηση σας το Statement of Purpose. Το Statement of Purpose αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση και για τη λήψη υποτροφίας. Αποτελεί τη μοναδική σας ευκαιρία να πείσετε τα πανεπιστήμια για την καταλληλότητα και την επάρκεια σας.

  Συντάσσουμε μοναδικά, ελκυστικά και στοχευμένα Statements of Purpose προκειμένου να ξεχωρίσετε ανάμεσα σε πλήθος υποψηφίων που πληρούν στον ίδιο βαθμό με εσάς τα κριτήρια που θέτουν τα πανεπιστήμια.

  Motivation letter (Αυτοπεριγραφική Έκθεση)

  Πολλά πανεπιστήμια σας ζητούν να συνυποβάλλετε με την αίτηση σας για σπουδές ή για τη λήψη υποτροφίας το motivation letter. Το motivation letter θα σας δώσει σημαντικό προβάδισμα κατά τη διαδικασία αξιολόγησης από την επιτροπή των πανεπιστημίων.

  Διαθέτουμε την πείρα και τη δεξιοτεχνία προκειμένου να προσελκύσετε το ενδιαφέρον των αξιολογητών της επιτροπής των πανεπιστημίων και να ξεχωρίσετε, ανάμεσα σε πλήθος υποψηφίων που διαθέτουν παρόμοια προσόντα με εσάς.

  Curriculum Vitae (Βιογραφικό Σημείωμα)

  Το Curriculum Vitae αποτελεί καθοριστικό παράγοντα προκειμένου να επιλεχθείτε για σπουδές αλλά επίσης και για τη λήψη υποτροφίας. Η σύνταξη ενός σωστού και ολοκληρωμένου Curriculum Vitae δεν είναι εύκολη διαδικασία. Οι πλείστοι  υποψήφιοι συγχέουν τη δομή του Curriculum Vitae που απευθύνεται στα πανεπιστήμια, με εκείνο για την ανεύρεση εργασίας.

  Εμείς στην Academynet σας παρέχουμε ένα ευανάγνωστο, περιεκτικό, στοχευμένο , ελκυστικό, και άρτια επιμελημένο βιογραφικό σημείωμα που θα σας δώσει σημαντικό προβάδισμα έναντι των υπόλοιπων υποψηφίων.

  Letter of recommendation (Συστατική Επιστολή)

  Τονίζεται ότι το letter of recommendation θεωρείται σημαντικό κριτήριο εισδοχής. Αποτελεί τον δείκτη Καταλληλότητας των υποψηφίων διότι κατά την αξιολόγηση του επιτυγχάνεται η πληρέστερη κατανόηση του προφίλ τους.

  Εμείς στην Academynet διαθέτουμε τις απαιτούμενες γνώσεις και τεχνικές προκειμένου να αναδειχθείτε και να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους αιτούντες. Ενισχύουμε σημαντικά την αποτελεσματικότητα της αίτησης σας συγγράφοντας μοναδικά και πρωτότυπα letters of recommendation στοχευμένα στα ισχυρά σας σημεία.

  Reference Letter (Συστατική Επιστολή)

  Το reference letter αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της αίτησης για τη συμμετοχή σας σε σπουδές ή για τη λήψη υποτροφίας. Το reference letter θεωρείται καθοριστικός παράγοντας εισδοχής, μιας και μεγάλος αριθμός συνυποψηφίων σας πληροί τις προϋποθέσεις που θέτουν τα πανεπιστήμια.

  Στην Academynet συγγράφουμε μοναδικά και πρωτότυπα reference letters για τον καθένα σας με τρόπο έτσι ώστε να είναι απολύτως προσανατολισμένα στα ισχυρά σημεία της προσωπικότητάς σας.

  Επισημαίνουμε ότι σας παρέχουμε την υπηρεσία «έγγραφα για σπουδές» σε πολύ ανταγωνιστική τιμή με σύγχρονους τρόπους πληρωμής!

  Ζητήστε τώρα μια δωρεάν κοστολόγηση για την υπηρεσία «έγγραφα για σπουδές» συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας ή αποστέλλοντας μας email