Πάτησε Enter

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Πάτησε Enter

  Letter of recommendation

  Συγγραφή Letter of recommendation (Συστατική Επιστολή)

  Συγγραφή Letter of recommendation (Συστατική Επιστολή) – Συμβάλλουμε καθοριστικά στην επιλογή σας!

  Όταν αιτείστε για σπουδές ή για τη λήψη υποτροφίας, θα σας ζητηθεί να συνυποβάλετε 2–3 letters of recommendation. Τονίζεται ότι το letter of recommendation θεωρείται σημαντικό κριτήριο εισδοχής. Αποτελεί τον δείκτη Καταλληλότητας των υποψηφίων  διότι κατά την αξιολόγηση του επιτυγχάνεται η πληρέστερη κατανόηση του προφίλ τους.

  Μέσω του letter of recommendation τα πανεπιστήμια πληροφορούνται για τις ικανότητες του υποψηφίου από μια πιο αντικειμενική οπτική. Τα πανεπιστήμια θέλουν να γνωρίσουν τους υποψήφιους πληρέστερα μέσω προσώπων που έχουν συνεργαστεί ώστε να επιβεβαιώσουν τις ικανότητες τους. Τα πρόσωπα αυτά θα μιλήσουν για εσάς, αναφέροντας πραγματικά γεγονότα από την αλληλεπίδραση τους μαζί σας.

  Σε αυτό το έργο θα σας βοηθήσει η Academynet, μέσω της συγγραφής ενός επαγγελματικού, άρτιου και ανταγωνιστικού letter of recommendation. Έχουμε την απαραίτητη πείρα και τις γνώσεις ώστε να προβάλλουμε τα δυνατά σας σημεία με τρόπο που να πείθει την επιτροπή των πανεπιστημίων για την πραγματική υπόσταση των ικανοτήτων σας και της συνεισφοράς σας στο πρόγραμμα.

  Παρουσιάζουμε εκείνες τις πληροφορίες των ικανοτήτων σας οι οποίες σας καθιστούν κατάλληλους για τη θέση που διεκδικείτε. Έχετε κατά νου ότι καθημερινά τα πανεπιστήμια λαμβάνουν εκατοντάδες letters of recommendation, που σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Επομένως, το letter of recommendation (συστατική επιστολή) πρέπει να είναι καλογραμμένο, ελκυστικό, πρωτότυπο και άρτια επιμελημένο προκειμένου να σας διαφοροποιήσει από τη μάζα των συνυποψήφιων σας που κατέχουν παρόμοια προσόντα με εσάς.

  Εμείς στην Academynet διαθέτουμε τις απαιτούμενες γνώσεις και τεχνικές προκειμένου να αναδειχθείτε και να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους αιτούντες. Ενισχύουμε σημαντικά την αποτελεσματικότητα της αίτησης σας συγγράφοντας μοναδικά και πρωτότυπα letters of recommendation στοχευμένα στα ισχυρά σας σημεία.

  Επισημαίνουμε ότι σας παρέχουμε την  υπηρεσία «Letter of recommendation» σε πολύ ανταγωνιστική τιμή με σύγχρονους τρόπους πληρωμής!

  Ζητήστε τώρα μια δωρεάν κοστολόγηση για την υπηρεσία «Letter of recommendation» συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας ή αποστέλλοντας μας email