Πάτησε Enter

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Πάτησε Enter

  Motivation letter

  Συγγραφή Motivation letter (Αυτοπεριγραφική Έκθεση)

  Συγγραφή Motivation letter (Αυτοπεριγραφική Έκθεση) – Συμβάλλουμε καθοριστικά στην ελκυστικότητα της αίτησης σας!

  Πολλά πανεπιστήμια σας ζητούν να συνυποβάλλετε με την αίτηση σας, για σπουδές ή για τη λήψη υποτροφιών, το motivation letter. Το motivation letter (αυτοπεριγραφική έκθεση) θα σας δώσει σημαντικό προβάδισμα κατά τη διαδικασία αξιολόγησης από την επιτροπή των πανεπιστημίων. Ειδικότερα, μέσω του motivation letter τα πανεπιστήμια επιχειρούν να λάβουν γνώση για το ακαδημαϊκό και επαγγελματικό σας προφίλ. Επίσης, θέλουν να γνωρίσουν εάν οι ικανότητες σας συγκλίνουν με τις απαιτήσεις του πανεπιστημίου.

  Καθημερινά τα πανεπιστήμια λαμβάνουν και αξιολογούν εκατοντάδες motivation letters εκ των οποίων τα περισσότερα παρουσιάζουν ομοιότητες. Επισημαίνεται ότι υπάρχει σημαντικός αριθμός υποψηφίων που κατέχει την ίδια βαθμολογία και παρόμοια προσόντα με εσάς. Για τον λόγο αυτό πρέπει να παρουσιάσετε ένα άρτια επιμελημένο motivation letter το οποίο θα σας εξασφαλίσει τη θέση που επιθυμείτε.

  Σε αυτό το δύσκολο έργο θα σας βοηθήσει η Academynet. Η Academynet σας προσφέρει μοναδικά και προσανατολισμένα στον στόχο motivation letters τα οποία αναδεικνύουν την προσωπικότητα σας. Εμείς στην Academynet διαθέτουμε την πείρα και τη δεξιοτεχνία προκειμένου να προσελκύσετε το ενδιαφέρον των αξιολογητών της επιτροπής των πανεπιστημίων και να ξεχωρίσετε, ανάμεσα σε πλήθος υποψηφίων που διαθέτουν παρόμοια προσόντα με εσάς. Προβάλουμε με ελκυστικό τρόπο εκείνα τα σημεία του προφίλ που σας καθιστούν κατάλληλους για το πρόγραμμα που αιτήστε. Επιπλέον, τα motivation letters που σας παρέχουμε, είναι πρωτότυπα και μοναδικά για τον καθένα σας. Διαφοροποιούμε την κάθε αυτοπεριγραφική έκθεση ανάλογα με τις πληροφορίες του προφίλ σας, τα κίνητρα και τα μελλοντικά σχέδια σταδιοδρομίας. Καθώς τα πανεπιστήμια προσανατολίζονται σε φοιτητές που υπόσχονται θετική μελλοντική εξέλιξη εμείς γνωρίζουμε τις τεχνικές ώστε να τους πείσουμε ότι το πτυχίο σας θα αξιοποιηθεί και θα εκπληρώσει τους μελλοντικούς στόχους σας.

  Αυξάνουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες επιτυχίας της αίτησης σας μέσω της σύνταξης ενός εξαίρετου motivation letter το οποίο θα σας διαφοροποιήσει από τη μάζα των υπολοίπων υποψήφιων.

  Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας παρέχουμε ένα ελκυστικό και ανταγωνιστικό motivation letter (αυτοπεριγραφική έκθεση) σε πολύ συμφέρουσα τιμή!

  Σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές με σύγχρονους τρόπους πληρωμής!

  Ζητήστε τώρα μια δωρεάν κοστολόγηση για τη συγγραφή του Motivation Letter σας συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας ή αποστέλλοντας μας email