Πάτησε Enter

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Πάτησε Enter

  Personal Statement

  Συγγραφή Personal Statement (Αυτοπεριγραφική Έκθεση)

  Συγγραφή Personal Statement (Αυτοπεριγραφική Έκθεση) – Συμβάλλουμε καθοριστικά στην επιλογή σας!

  Ο βαθμός πτυχίου είναι το πιο σημαντικό κριτήριο αξιολόγησης κατά τη διαδικασία επιλογής νέων φοιτητών από το πανεπιστήμιο. Ωστόσο, η υψηλή βαθμολογία δεν είναι αρκετή για να ξεχωρίσετε σε περιπτώσεις που υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι που διαθέτουν τα ίδια προσόντα με εσάς. Μέχρι το πρόσφατο παρελθόν τα πανεπιστήμια υπέβαλλαν τους υποψηφίους σε συνέντευξη ώστε να προβούν στην τελική επιλογή των φοιτητών τους. Όμως, η διαδικασία αυτή τείνει να καταργηθεί και να αντικατασταθεί με το Personal Statement (αυτοπεριγραφική έκθεση), ως καθοριστικό κριτήριο εισδοχής. Μία πλήρης αυτοπεριγραφική έκθεση συμβάλλει καθοριστικά στην εξασφάλιση μιας θέσης στο πανεπιστήμιο της επιλογής σας, καθώς υπάρχει πληθώρα υποψηφίων με παρόμοια προσόντα. Επιπλέον, αυξάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ελκυστικότητα της υποψηφιότητας σας και για τη λήψη υποτροφίας.

  Με την έκθεση αυτή οι αξιολογητές των πανεπιστημίων θέλουν να μάθουν περισσότερα πράγματα για τα προσόντα και τις ικανότητες των υποψηφίων. Επομένως, εάν θέλετε να κάνετε τον εαυτό σας να ξεχωρίσει πρέπει να παρουσιάσετε μια μοναδική, εμπεριστατωμένη και προσεγμένη αυτοπεριγραφική έκθεση.

  Η έκθεση αυτή αντιπροσωπεύει τη μοναδική σας ευκαιρία να προκαλέσετε θετική εντύπωση για τις ικανότητες σας στους αξιολογητές των πανεπιστήμιων. Πρέπει να τους πείσετε για την καταλληλότητα και την επάρκεια σας.

  Η Academynet αναλαμβάνει τη συγγραφή ενός μοναδικού και άρτια επιμελημένου Personal Statement για να παρουσιάσουμε τον εαυτό σας με τον πιο ελκυστικό τρόπο. Είμαστε οι ειδικοί στον σχεδιασμό του Personal Statement χρησιμοποιώντας γλώσσα ελκυστική και ενδιαφέρουσα για τους αξιολογητές των πανεπιστημίων. Στην Academynet συγγράφουμε μοναδικά Personal Statements με τρόπο έτσι ώστε να είναι προσανατολισμένα στα ισχυρά σημεία της προσωπικότητάς σας.

  Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις απαιτήσεις των πανεπιστημίων και να διαφοροποιούμε το περιεχόμενο των Personal Statements κατά περίπτωση. Μεριμνούμε να συντονιζόμαστε με τις εξελίξεις και τις αλλαγές των απαιτήσεων των πανεπιστημίων ώστε να διασφαλίσουμε την επιτυχία σας. Αρχικά διερευνούμε το προφίλ σας ώστε να προβάλλουμε εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα σας διαφοροποιήσουν από τη μάζα των υπολοίπων υποψήφιων.

  Επισημαίνουμε ότι σας παρέχουμε την υπηρεσία «Personal Statement» σε ανταγωνιστική τιμή με σύγχρονους τρόπους πληρωμής!

  Ζητήστε τώρα μια δωρεάν κοστολόγηση για την υπηρεσία «Personal Statement» συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας ή αποστέλλοντας μας email