Πάτησε Enter

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Πάτησε Enter

  Reference Letter

  Συγγραφή Reference Letter (Συστατική Επιστολή)

  Συγγραφή Reference Letter (Συστατική Επιστολή) – Ενισχύουμε δραστικά την αποτελεσματικότητα της αίτησης σας!

  Το reference letter αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της αίτησης για τη συμμετοχή σας σε σπουδές ή για τη λήψη υποτροφίας. Το reference letter θεωρείται καθοριστικός παράγοντας εισδοχής, μιας και μεγάλος αριθμός συνυποψηφίων σας πληροί τις προϋποθέσεις που θέτουν τα πανεπιστήμια. Το reference letter (συστατική επιστολή) παρέχει πληροφορίες για τον υποψήφιο από ένα τρίτο πρόσωπο με το οποίο έχει συνεργαστεί. Είναι πολύ σημαντικό για τα πανεπιστήμια να εκφέρουν την άποψη τους κάποια άτομα που γνωρίζουν την ποιότητα της δουλειάς του. Επομένως, η συστατική επιστολή θα βοηθήσει τους αξιολογητές να αποκτήσουν μια πληρέστερη εικόνα σχετικά με την προσωπικότητα, τα επιτεύγματα και τα δυνατά σας σημεία, στοιχεία που δεν συνάγονται από το βιογραφικό σημείωμα και την αναλυτική σας βαθμολογία.

  Επισημαίνεται επίσης ότι οι αξιολογητές της επιτροπής των πανεπιστημίων λαμβάνουν καθημερινά εκατοντάδες reference letters. Αυτό σημαίνει ότι ένα καλογραμμένο reference letter θα σας δώσει σημαντικό προβάδισμα από τους υπόλοιπους υποψήφιους.

  Σε αυτό το δύσκολο στάδιο της αίτησης σας θα σας βοηθήσει η Academynet. Εμείς στην Academynet διαθέτουμε την απαιτούμενη πείρα και τις γνώσεις προκειμένου να αναδειχθείτε και να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους υποψηφίους. Επικεντρωνόμαστε σε εκείνες τις ικανότητες και δεξιότητες σας οι οποίες σας καθιστούν κατάλληλους για το πρόγραμμα στο οποίο αιτείστε. Προβάλλουμε μόνο τα στοιχεία του προφίλ σας τα οποία θα σας διαφοροποιήσουν από τη μάζα των υπολοίπων υποψήφιων. Επομένως, διαθέτουμε τη δεξιοτεχνία προκειμένου να πείσουμε τους αξιολογητές για την επάρκεια σας για τη θέση την οποία διεκδικείτε.

  Στην Academynet συγγράφουμε μοναδικά και πρωτότυπα reference letters για τον καθένα σας με τρόπο έτσι ώστε να είναι απολύτως προσανατολισμένα στα ισχυρά σημεία της προσωπικότητάς σας.

  Σε συνεργασία με εσάς και τα άτομα τα οποία προτίθενται να σας παρέχουν τις επιστολές, είμαστε σε θέση να συγγράψουμε άρτια επιμελημένα, επαγγελματικά και μοναδικά  reference letters επικεντρωμένοι στα ισχυρά σας σημεία και τα επιτεύγματα σας. Εστιάζουμε στα σημεία εκείνα τα οποία προσθέτουν αξία στην προσωπικότητα σας αυξάνοντας δραστικά την αποτελεσματικότητα της αίτησης σας.

  Επισημαίνουμε ότι σας παρέχουμε την υπηρεσία «reference letter» σε πολύ ανταγωνιστική τιμή με σύγχρονους τρόπους πληρωμής!

  Ζητήστε τώρα μια δωρεάν κοστολόγηση για την υπηρεσία «reference letter» συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας ή αποστέλλοντας μας email