Πάτησε Enter

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Πάτησε Enter

  Έλεγχος Λογοκλοπής

  Έλεγχος Λογοκλοπής

  Έλεγχος Λογοκλοπής Φοιτητικών Εργασιών και Κειμένων για Ιστοσελίδες

  Ουσιαστικά ως λογοκλοπή ορίζεται η κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας ενός συγγραφέα, η οποία πράξη τιμωρείται αυστηρώς από την ακαδημαϊκή κοινότητα. Η εμφάνιση σημαντικού ποσοστού λογοκλοπής σε μια φοιτητική εργασία οδηγεί σε μηδενισμό του φοιτητή ή και σε πειθαρχική δίωξη. Επισημαίνεται ότι η λογοκλοπή μπορεί να είναι άμεση (πιστή αντιγραφή αποσπασμάτων χωρίς να γίνεται σχολαστική αναφορά στην πηγή) είτε έμμεση, στην περίπτωση που οικειοποιείστε τις ιδέες άλλου συγγραφέα προβαίνοντας απλώς σε παράφραση τους, χωρίς να δίδεται παραπομπή. Ωστόσο, εμφανίζονται όλο και περισσότερο φαινόμενα λογοκλοπής που σε ορισμένες περιπτώσεις οφείλονται στην απειρία ή αδυναμία του φοιτητή να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που αντλεί από διάφορες πηγές με θεμιτό τρόπο ώστε να μην αποτελέσουν προϊόν λογοκλοπής. Δεδομένου ότι η λογοκλοπή αποτελεί ένα σοβαρό παράπτωμα κρίνεται αναγκαίο να υποβάλλετε την εργασία σας σε έλεγχο λογοκλοπής πριν την παραδώσετε στο πανεπιστήμιο. Αυτό σημαίνει ότι ο έλεγχος λογοκλοπής είναι επιβεβλημένος, πριν την υποβολή της φοιτητικής σας εργασίας.

  Η Academynet έχει στη διάθεση της ένα πολύ σύγχρονο πρόγραμμα ελέγχου λογοκλοπής στο οποίο εμφανίζονται: 1. Τα σημεία όπου εντοπίζεται ολική αντιγραφή (100% plagiarism), 2. Τα αποσπάσματα που εμφανίζουν μερική αντιγραφή και το ποσοστό της αντιγραφής από την αντίστοιχη πηγή. Μετά την υποβολή του ελέγχου λογοκλοπής, σας αποστέλλουμε την έκθεση στην οποία εμφανίζονται λεπτομερώς όλα τα σημεία που αποτελούν προϊόν ολικής και μερικής λογοκλοπής, όπως και το συνολικό ποσοστό.

  Οποιαδήποτε φοιτητική εργασία κι αν έχετε αναλάβει και δεν είστε σίγουροι για το ποσοστό λογοκλοπής που εμφανίζει, επικοινωνήστε μαζί μας. Η Academynet σας δίνει αξιόπιστη ενημέρωση για τον βαθμό εγκυρότητας της εργασίας σας.

  Επίσης, η Academynet προσφέρει την υπηρεσία ελέγχου λογοκλοπής και στις επιχειρήσεις που διαθέτουν ιστοσελίδες.

  Επισημαίνουμε ότι σας παρέχουμε την υπηρεσία «έλεγχος λογοκλοπής» σε πολύ ανταγωνιστική τιμή με σύγχρονους τρόπους πληρωμής!

  Η υπηρεσία έλεγχος λογοκλοπής διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ σε περίπτωση που αναλάβουμε τη συγγραφική υποστήριξη της εργασίας σας!

  Ζητήστε τώρα μια δωρεάν κοστολόγηση για την υπηρεσία «έλεγχος λογοκλοπής» μέσω της συμπλήρωσης της Φόρμας Επικοινωνίας ή μέσω email.