Πάτησε Enter

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Πάτησε Enter

  Πληροφορίες

  Πληροφορίες

  Για εμάς

  Η Academynet ξεκίνησε να λειτουργεί δυναμικά με την υποστήριξη προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητικών εργασιών. Η παρουσία δεν περιορίστηκε σε πανελλαδικό επίπεδο αλλά η επιτυχία της έγινε αισθητή και στο εξωτερικό αναλαμβάνοντας την υποστήριξη πάσης φύσεως φοιτητικών εργασιών στην αγγλική γλώσσα για πανεπιστήμια της Ευρώπης, των Η.Π.Α. και της Αυστραλίας. Αποστολή της Academynet είναι να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους φοιτητές. Για τον λόγο αυτό ξεκίνησε να αναλαμβάνει την πλήρη διαδικασία διεκπεραίωσης των αιτήσεων ώστε οι υποψήφιοι σπουδαστές να εισαχθούν σε ένα από τα πανεπιστήμια του εξωτερικού (της Ευρώπης, των Η.Π.Α. και της Αυστραλίας). Επιπλέον, συντελεί καθοριστικά στην εξασφάλιση μιας θέσης στο πανεπιστήμιο της επιλογής τους μέσω της συγγραφής μοναδικών και άρτια επιμελημένων συνοδευτικών εγγράφων, τα οποία αποτελούν καθοριστικό κριτήριο εισδοχής. Επίσης, τους βοηθά στην ανεύρεση του γνωστικού πεδίου, που συνάδει των κλίσεων και των ενδιαφερόντων τους, μέσω του τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού. Επιπρόσθετα, ενισχύει την ανταγωνιστικότητα των υποψηφίων κατά την αναζήτηση εργασίας, προσφέροντας τους εξαιρετικά συνοδευτικά έγγραφα τα οποία πείθουν τους εργοδότες για την καταλληλότητα τους.

  Οι υπηρεσίες μας

  Η Academynet σας παρέχει αξιόπιστη και ολοκληρωμένη υποστήριξη σε Φοιτητικές Εργασίες, συγγραφή συνοδευτικών εγγράφων για σπουδές (Αυτοπεριγραφική Έκθεση, Βιογραφικό Σημείωμα, Συστατικές Επιστολές), συγγραφή συνοδευτικών εγγράφων για εργασία (Βιογραφικό Σημείωμα, Συνοδευτική Επιστολή, Συστατική Επιστολή), καθοδήγηση στην επιλογή του κατάλληλου προγράμματος σπουδών, αιτήσεις για σπουδές σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Παρουσιάσεις PowerPoint, Στατιστικές Αναλύσεις, Έλεγχο Λογοκλοπής, Επιμέλεια Κειμένων – Βιβλίων.

  Γιατί να μας επιλέξετε

  Εμείς στην Academynet, είμαστε σε θέση να καθοδηγήσουμε υπεύθυνα και αξιόπιστα ακόμα και τους πιο απαιτητικούς φοιτητές στην ακαδημαϊκή τους πορεία. Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας είναι ειδικά διαμορφωμένες ώστε να βοηθήσουμε τους αποφοίτους λυκείου και τους φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών στην επίτευξη των στόχων τους. Σας παρέχουμε εξατομικευμένη και αξιόπιστη καθοδήγηση σε όλα τα στάδια των σπουδών σας στο πανεπιστήμιο ως την εύρεση εργασίας. Ξεκινούμε μαζί σας από το στάδιο της αποφοίτησης σας από το λύκειο/πανεπιστήμιο και παραμένουμε αρωγοί σας ως το στάδιο απόκτησης της θέσης εργασίας που επιθυμείτε. Επιπλέον, σας υποστηρίζουμε στη συγγραφή φοιτητικών εργασιών ενισχύοντας δραστικά την ακαδημαϊκή σας απόδοση. Επίσης σας απαλλάσσουμε από το άγχος της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων στα πανεπιστήμια της Ευρώπης, των ΗΠΑ και της Αυστραλίας. Η Academynet παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε λογικές τιμές ώστε να είναι προσιτές σε όλους. Εμείς στην Academynet αποτελούμε τη μοναδική ολοκληρωμένη λύση για τον φοιτητή και δεν παραμένουμε στάσιμοι. Συντονιζόμαστε με τις εξελίξεις και απαιτήσεις των πανεπιστημίων και ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής.

  Τρόποι Πληρωμής

  Η Academynet σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε online με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω της σύγχρονης ηλεκτρονικής πλατφόρμας πληρωμών της Viva Payments. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σε μία από τις τέσσερις τράπεζες (Εθνική, Πειραιώς, Alpha Βank, Eurobank).

  Επικοινωνία

  Καλέστε στο 6970 445 824, ή στείλτε email στο info@academynet.edu.gr

  Ωράριο λειτουργίας

  Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-19:00. Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε με την Academynet ηλεκτρονικά όλο το 24ωρο / 7 ημέρες την εβδομάδα στο info@academynet.edu.gr