Πάτησε Enter

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Πάτησε Enter

  Σπουδές στο εξωτερικό

  Σπουδές στο εξωτερικό

  Σπουδές  στο εξωτερικό – Υψηλού επιπέδου σπουδές σε φημισμένα Πανεπιστήμια

  Εάν επιθυμείτε υψηλού επιπέδου σπουδές στο εξωτερικό, η Mastera μπορεί να σας κατευθύνει να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα σπουδών ανάμεσα σε ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων που προσφέρουν τα πανεπιστήμια της Ευρώπης, των Η.Π.Α και της Αυστραλίας. Οι υπηρεσίες μας είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών φοιτητών.

  Στόχος μας  είναι να εξασφαλίσουμε για κάθε υποψήφιο την κατάλληλη θέση στο πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του. Όλα τα προγράμματα που προτείνουμε διδάσκονται στην αγγλική γλώσσα ώστε η ξένη γλώσσα να μην αποτελέσει εμπόδιο στις σπουδές σας. Επισημαίνεται ότι πλήθος από τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που σας προτείνουμε είναι ΔΩΡΕΑΝ. Επιπλέον, με βάση τους περιορισμούς που θα μας θέσετε (ύψος διδάκτρων, γεωγραφική τοποθεσία, προϋποθέσεις εισαγωγής, διάρκεια σπουδών, παγκόσμια κατάταξη) συντάσσουμε μία έκθεση παρουσιάζοντας σας όλα τα διαθέσιμα προγράμματα που συγκλίνουν των απαιτήσεων σας ώστε να προβείτε στην τελική επιλογή. Στη συνέχεια σας κατευθύνουμε αποτελεσματικά ως προς τη συμπλήρωση και ολοκλήρωση της αίτησης σας προς τα πανεπιστήμια της επιλογής σας.

  Επίσης, αναλαμβάνουμε τη σύνθετη διαδικασία της συγγραφής όλων των απαραίτητων εγγράφων τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της αίτησης σας. Είμαστε σε θέση να αναδείξουμε τα προσόντα σας και να αποδείξουμε με εύστοχο τρόπο την καταλληλότητα σας για το πρόγραμμα της επιλογής σας. Επικεντρωμένοι στις απαιτήσεις των πανεπιστημίων και στα δυνατά σας σημεία της προσωπικότητας σας είμαστε οι ειδικοί στο να συντάξουμε στοχευμένα έγγραφα ώστε οι αξιολογητές να σας κρίνουν κατάλληλο για το πρόγραμμα. Φροντίζουμε τα έγγραφα (Personal StatementsStatement of PurposeMotivation letterCurriculum Vitae, Letter of recommendationReference Letter) αυτά να συντάσσονται με τρόπο που θα σας ξεχωρίσει από πλήθος υποψηφίων που διαθέτουν τα ίδια ακαδημαϊκά ή/και επαγγελματικά προσόντα. Συμβάλλουμε καθοριστικά στην ελκυστικότητα της υποψηφιότητας σας δίνοντας έμφαση στα ισχυρά σας σημεία και τις φιλοδοξίες σας τα οποία μας κατευθύνουν σε όλα τα στάδια της διαδικασίας της διεκπεραίωσης της αίτησης σας.

  Ειδικότερα, η υπηρεσία «Σπουδές στο Εξωτερικό» περιλαμβάνει:

  • Παρουσίαση όλων των προγραμμάτων που προσφέρουν τα πανεπιστήμια ανά χώρα, με βάση τις απαιτήσεις σας (οικονομική δυνατότητα, γεωγραφική τοποθεσία, διάρκεια σπουδών, προθεσμία υποβολής της αίτησης, προϋποθέσεις εισαγωγής) μέσω έκθεσης που συντάσσουμε ειδικά για εσάς.
  • Καθοδήγηση ως προς την επιλογή του κατάλληλου προγράμματος σπουδών και πανεπιστημίου που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντα σας και στις επαγγελματικές σας προσδοκίες
  • Υποστήριξη στη συμπλήρωση και ολοκλήρωση της αίτησης
  • Συγγραφή του Personal Statement (ή Statement of Purpose ή Motivation letter)
  • Σύνταξη των Letter of recommendation ή των Reference Letter
  • Συγγραφή του Curriculum Vitae

  Επισημαίνουμε ότι όλες οι ανωτέρω «Σπουδές στο Εξωτερικό» υπηρεσίες διατίθενται και μεμονωμένα, σύμφωνα με τις ανάγκες και την οικονομική σας δυνατότητα.

  Είμαστε δίπλα σας από το στάδιο της επιλογής προγράμματος σπουδών ως την ολοκλήρωση της διαδικασίας της αίτησης σας.

  Εμείς στη Mastera είμαστε οι ειδικοί στο να κατευθύνουμε σωστά όλους του υποψήφιους φοιτητές στην ακαδημαϊκή τους πορεία!

  Ενδεικτικά, αναλαμβάνουμε:

  Σπουδές στην Ολλανδία,

  Σπουδές στη Γερμανία,

  Σπουδές στη Σουηδία,

  Σπουδές στη Φιλανδία,

  Σπουδές στη Νορβηγία,

  Σπουδές στη Δανία,

  Σπουδές στην Αγγλία,

  Σπουδές στη Βουλγαρία,

  Σπουδές στην Ιταλία,

  Σπουδές στην Αυστρία,

  Σπουδές στη Γαλλία,

  Σπουδές στη Ρουμανία

  Επισημαίνουμε ότι σας παρέχουμε την υπηρεσία «Σπουδές στο Εξωτερικό» σε ανταγωνιστικές τιμές με σύγχρονους τρόπους πληρωμής!

  Ζητήστε τώρα μια δωρεάν κοστολόγηση για την υπηρεσία «Σπουδές στο Εξωτερικό», συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας ή αποστέλλοντας μας email