Πάτησε Enter

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Πάτησε Enter

  Δωρεάν Σπουδές

  Δωρεάν Σπουδές στο εξωτερικό – Σπουδές χωρίς δίδακτρα

  Δωρεάν Σπουδές  στο εξωτερικό – Υψηλού επιπέδου Σπουδές χωρίς δίδακτρα

  Εάν επιθυμείτε δωρεάν σπουδές στο εξωτερικό, η Mastera μπορεί να σας  βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα σπουδών ανάμεσα σε ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων που προσφέρουν τα πανεπιστήμια της Ευρώπης, των Η.Π.Α και της Αυστραλίας. Η Mastera μπορεί να κατευθύνει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς υποψήφιους φοιτητές που επιθυμούν υψηλού επιπέδου φοίτηση και επαγγελματική αποκατάσταση. Η επιλογή του κατάλληλου προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού προγράμματος, μεταξύ πλήθους πανεπιστημίων και χωρών, αποτελεί υπόθεση δική μας! Σας βοηθούμε να πραγματοποιήσετε την κατάλληλη επιλογή ανάμεσα σε εκατοντάδες προγράμματα που προσφέρουν ανά χώρα τα πανεπιστήμια, με βάση τις ανάγκες σας. Όλα τα προγράμματα που σας προτείνουμε είναι δωρεάν και διδάσκονται στην αγγλική γλώσσα. Επομένως, τα δίδακτρα και η ξένη γλώσσα δεν θα αποτελέσουν εμπόδιο στις σπουδές σας. Ανάλογα με την οικονομική σας δυνατότητα, τις φιλοδοξίες και τα μελλοντικά σας σχέδια, σας καθοδηγούμε αποτελεσματικά στην κατάλληλη επιλογή προγράμματος.

  Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη σύνταξη όλων των εγγράφων που απαιτείται να υποβάλλετε με την αίτηση σας. Ενισχύουμε δραστικά την αποτελεσματικότητα της αίτησης σας για σπουδές στο εξωτερικό, μέσω της συγγραφής εξαίρετων συνοδευτικών εγγράφων (Personal Statements, Statement of Purpose, Motivation letter, Curriculum Vitae, Letter of recommendation, Reference Letter). Τα έγγραφα αυτά αποτελούν μέρος της αίτησης σας και συμβάλλουν καθοριστικά στην εξασφάλιση της θέσης της επιλογής σας. Αρχικά σκιαγραφούμε το προφίλ σας και διερευνούμε τα ισχυρά σημεία και δυνατότητες σας και προσαρμόζουμε την κάθε έκθεση στις απαιτήσεις του κάθε πανεπιστημίου. Διαθέτουμε την πείρα και τις γνώσεις ώστε να σας παρουσιάσουμε ως την κατάλληλη επιλογή για την προσφερόμενη θέση.  Ενισχύουμε την ελκυστικότητα της αίτησης σας και την ανταγωνιστικότητα σας, διαφοροποιώντας σας από τη μάζα των συνυποψηφίων σας.

  Η υπηρεσία «Δωρεάν Σπουδές στο Εξωτερικό» περιλαμβάνει τις εξής επιμέρους υπηρεσίες:

  • Παρουσίαση όλων των δωρεάν προγραμμάτων που προσφέρουν τα πανεπιστήμια ανά χώρα, με βάση τις απαιτήσεις σας (γεωγραφική τοποθεσία, διάρκεια σπουδών, προθεσμία υποβολής της αίτησης, προϋποθέσεις εισαγωγής) μέσω έκθεσης που συντάσσουμε ειδικά για εσάς.
  • Καθοδήγηση στην επιλογή του καταλληλότερου προγράμματος σπουδών και πανεπιστημίου με βάση το προφίλ σας και τα επαγγελματικά σας σχέδια
  • Υποστήριξη στη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης
  • Συγγραφή του Personal StatementStatement of Purpose ή Motivation letter)
  • Σύνταξη των Letter of recommendation ή των Reference Letter
  • Συγγραφή του Curriculum Vitae

  Επισημαίνουμε ότι όλες οι ανωτέρω «Δωρεάν Σπουδές στο Εξωτερικό» υπηρεσίες διατίθενται και μεμονωμένα, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

  Είμαστε δίπλα σας από το πρώτο στάδιο της αναζήτησης προγράμματος ως την υποβολή της αίτησης σας μεριμνώντας να έχετε κάνει τη σωστή επιλογή και να εξασφαλίσετε τη θέση που επιθυμείτε.

  Στη Mastera είμαστε οι ειδικοί στο να σας κατευθύνουμε υπεύθυνα στην επιλογή προγράμματος στο εξωτερικό, χωρίς δίδακτρα, στην αγγλική γλώσσα.

  Επισημαίνουμε ότι σας παρέχουμε την  υπηρεσία «Δωρεάν σπουδές στο εξωτερικό» σε πολύ ανταγωνιστική τιμή με σύγχρονους τρόπους πληρωμής!

  Ζητήστε τώρα μια δωρεάν κοστολόγηση για την υπηρεσία «Δωρεάν σπουδές στο εξωτερικό» συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας ή αποστέλλοντας μας email