Πάτησε Enter

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Πάτησε Enter

  Σπουδές στην Αυστρία

  Σπουδές στην Αυστρία

  Σπουδές στην Αυστρία με διεθνή αναγνώριση και με υψηλά ακαδημαϊκά  πρότυπα

  Ένα επιθυμείτε προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές στην Αυστρία, η Mastera αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή για να σας κατευθύνει σωστά. Η Αυστρία αποτελεί έναν πολύ δημοφιλή προορισμό για τους Έλληνες φοιτητές καθώς συνδυάζει εξαιρετικής ποιότητας πανεπιστήμια και μαγευτική φοιτητική ζωή. Θεωρείται άριστη επιλογή σπουδών όχι μόνο σε ευρωπαϊκό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο διότι προσφέρει σπουδές με διεθνή αναγνώριση και υψηλά ακαδημαϊκά  πρότυπα, που προσδίδουν αξία στα χρήματα που επενδύετε. Επιπλέον, τα πανεπιστήμια της Αυστρίας έχουν παγκόσμια φήμη ως κέντρα αριστείας στη μάθηση καθιστώντας το εκπαιδευτικό της σύστημα ως ένα από τα καλύτερα του κόσμου. Επίσης, παρόλο που η Αυστρία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πλουσιότερες χώρες στον κόσμο με εξαιρετικά υψηλό βοιωτικό επίπεδο, το κόστος των διδάκτρων είναι χαμηλό και το κόστος διαμονής κυμαίνεται σε λογικά επίπεδα. Η Αυστρία αποτελεί επίσης πόλο έλξης για τους σπουδαστές επειδή τα πανεπιστήμια προσφέρουν μία ευρεία γκάμα αγγλόφωνων προγραμμάτων.

  Η αποστολή της Mastera είναι να καθοδηγήσει υπεύθυνα τους φοιτητές για να λάβουν την καλύτερη απόφαση σχετικά με την επιλογή προγράμματος σπουδών και πανεπιστημίου. Είμαστε σε θέση να σας δώσουμε τη σωστή κατεύθυνση ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα σπουδών και πανεπιστήμιο. Εφόσον επιλέξετε πρόγραμμα σπουδών και πανεπιστήμιο, ακολουθεί η διαδικασία συμπλήρωσης των αιτήσεων στα πανεπιστήμια.

  Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη συγγραφή των συνοδευτικών εγγράφων (Personal StatementsStatement of PurposeMotivation letterCurriculum Vitae, Letter of recommendationReference Letter). Τα έγγραφα αυτά αποτελούν βασικό συστατικό της επιτυχίας σας για μια θέση σε ένα προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Συντάσσουμε τα συνοδευτικά έγγραφα με εύστοχο και επαγγελματικό τρόπο παρουσιάζοντας τον εαυτό σας ως κατάλληλο σπουδαστή για το πρόγραμμα. Χρησιμοποιούμε γλώσσα ελκυστική παραθέτοντας εκείνες τις πληροφορίες που ενδιαφέρουν τους αξιολογητές ώστε να λάβετε συγκριτικό προβάδισμα έναντι των συνυποψηφίων σας

  Ειδικότερα, η υπηρεσία «Σπουδές στην Αυστρία» περιλαμβάνει:

  • Παρουσίαση όλων των προγραμμάτων που προσφέρουν τα πανεπιστήμια, με βάση τις απαιτήσεις σας μέσω έκθεσης που συντάσσουμε ειδικά για εσάς.
  • Αξιόπιστη καθοδήγηση ώστε να επιλέξετε το πρόγραμμα σπουδών και πανεπιστήμιο που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντα και στους επαγγελματικούς σας στόχους
  • Υποστήριξη στη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης προς τα πανεπιστήμια της επιλογής σας
  • Ενημέρωση για τις διαθέσιμες υποτροφίες και τη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης για τη λήψη της υποτροφίας
  • Συγγραφή του Personal Statement (ή Statement of Purpose ή Motivation letter)
  • Σύνταξη των Letter of recommendation ή των Reference Letter
  • Συγγραφή του Curriculum Vitae

  Επισημαίνουμε ότι όλες οι ανωτέρω «Σπουδές στην Αυστρία» υπηρεσίες διατίθενται και μεμονωμένα, σύμφωνα με τις ανάγκες σας και την οικονομική σας δυνατότητα.

  Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίας μας είναι ειδικά προσαρμοσμένες στο να σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών σας. Σκοπός μας είναι η επίτευξη των στόχων των φοιτητών μας τόσο σε επίπεδο φοίτησης όσο και επαγγελματικής αποκατάστασης.

  Η εμπειρία μας και οι γνώσεις μας αποτελούν εχέγγυο για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της αίτησης σας και προβολής των ελκυστικότερων σημείων του ακαδημαϊκού και επαγγελματικού σας υπόβαθρου.

  Επίσης, σας παρέχουμε την υπηρεσία «Σπουδές στην Αυστρία» σε πολύ ανταγωνιστική τιμή με σύγχρονους τρόπους πληρωμής!

  Ζητήστε τώρα μια δωρεάν κοστολόγηση για την υπηρεσία «Σπουδές στην Αυστρία», συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας ή αποστέλλοντας μας email