Πάτησε Enter

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Πάτησε Enter

  Σπουδές στην Ιταλία

   Σπουδές στην Ιταλία

  Σπουδές στην Ιταλία σε πανεπιστήμια με διεθνή αναγνώριση

  Εάν ενδιαφέρεστε για σπουδές στην Ιταλία σε πανεπιστήμια που είναι αναγνωρισμένα διεθνώς, επιλέξτε τη Mastera να σας καθοδηγήσει. Τα ιταλικά πανεπιστήμια παρέχουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση καθιστώντας τα στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των φοιτητών. Οι σπουδές στην Ιταλία είναι επίσης ιδιαίτερα δημοφιλείς λόγω της πληθώρας των αγγλόφωνων προγραμμάτων που προσφέρουν τα πανεπιστήμια της Ιταλίας. Επιπλέον, η Ιταλία αποτελεί δελεαστική πρόταση για σπουδές επειδή τα δίδακτρα και το κόστος διαβίωσης κυμαίνονται σε λογικά πλαίσια. Επομένως, όσοι από εσάς αποφασίσετε να σπουδάσετε στην Ιταλία θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε ποιοτική εκπαίδευση με προσιτό κόστος.

  Εμείς στη Mastera προσφέρουμε στους μελλοντικούς φοιτητές υποστήριξη καθ’ όλη τη διαδικασία εισαγωγής σε ένα από τα πανεπιστήμια της Ιταλίας. Γνωρίζουμε με ακρίβεια τις προϋποθέσεις εισδοχής στα πανεπιστήμια όπως και τις απαιτήσεις τους. Οι γνώσεις και η πείρα μας, μας καθιστούν κατάλληλους για να διαχειριστούμε με επιτυχία τη διαδικασία διεκπεραίωσης των αιτήσεων ώστε να εισαχθείτε σε ένα από τα πανεπιστήμια της επιλογής σας.

  Αρχικά θα καταγράψουμε τις ανάγκες και τους προσωπικούς σας στόχους σε ακαδημαϊκό και επαγγελματικό επίπεδο. Κατόπιν συλλογής των απαιτούμενων πληροφοριών από εσάς, θα προβούμε σε σύνταξη μίας έκθεσης, στην οποία θα σας παρουσιάσουμε όλα τα προγράμματα που συνάδουν των ενδιαφερόντων σας. Στη συνέχεια σας καθοδηγούμε υπεύθυνα προκειμένου να επιλέξετε τα καταλληλότερα, βάσει του προφίλ σας.

  Εν συνεχεία, δημιουργούμε το ακαδημαϊκό και επαγγελματικό σας προφίλ τα οποία αποτελούν τη βάση για να συντάξουμε τα έγγραφα. Τα έγγραφα (Personal StatementsStatement of PurposeMotivation letterCurriculum Vitae, Letter of recommendationReference Letter) αυτά συνοδεύουν την αίτηση σας και αποτελούν το κλειδί για την επιτυχία της αίτησης σας. Εμείς διαθέτουμε την απαιτούμενη πείρα και τις γνώσεις ώστε να συγγράψουμε τα έγγραφα αυτά με τρόπο που αναδεικνύονται τα ισχυρά σας σημεία και η καταλληλότητα σας. Συμβάλλουμε καθοριστικά ώστε να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους υποψήφιους και να γίνετε δεκτοί στο πρόγραμμα της επιλογής σας.

  Ειδικότερα, η υπηρεσία «Σπουδές στην Ιταλία» περιλαμβάνει:

  • Παρουσίαση όλων των προγραμμάτων που προσφέρουν τα πανεπιστήμια, με βάση τις απαιτήσεις σας μέσω έκθεσης που συντάσσουμε ειδικά για εσάς.
  • Καθοδήγηση κατά την επιλογή του προγράμματος σπουδών και πανεπιστημίου που ταιριάζει περισσότερο στις επιθυμίες και τις επαγγελματικές σας προσδοκίες
  • Υποστήριξη στη συμπλήρωση και ολοκλήρωση της αίτησης
  • Πληροφόρηση για τις υποτροφίες που προσφέρουν ορισμένα πανεπιστήμια και τη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης για τη συγκεκριμένη υποτροφία
  • Συγγραφή του Personal Statement (ή Statement of Purpose ή Motivation letter)
  • Σύνταξη των Letter of recommendation ή των Reference Letter
  • Συγγραφή του Curriculum Vitae

  Επισημαίνουμε ότι όλες οι ανωτέρω «Σπουδές στην Ιταλία» υπηρεσίες διατίθενται και μεμονωμένα, σύμφωνα με τις ανάγκες σας και την οικονομική σας δυνατότητα.

  Στη Mastera φροντίζουμε να συνδράμουμε δυναμικά στην ακαδημαϊκή πορεία των φοιτητών. Είμαστε δίπλα σας, σε κάθε στάδιο των σπουδών σας, προκειμένου να εκπληρώσετε τις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές σας προσδοκίες.

  Επίσης, σας παρέχουμε την υπηρεσία «Σπουδές στην Ιταλία» σε πολύ ανταγωνιστική τιμή με σύγχρονους τρόπους πληρωμής!

  Ζητήστε τώρα μια δωρεάν κοστολόγηση για την υπηρεσία «Σπουδές στην Ιταλία», συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας ή αποστέλλοντας μας email