Πάτησε Enter

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Πάτησε Enter

  Σπουδές στη Βουλγαρία

  Σπουδές στη Βουλγαρία

  Σπουδές στη Βουλγαρία – Υψηλό επίπεδο σπουδών με χαμηλό κόστος ζωής

  Εάν ενδιαφέρεστε για σπουδές στη Βουλγαρία μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην εύρεση του κατάλληλου προγράμματος και στη διαδικασία εισαγωγής. Τα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας προσφέρουν μια ευρεία γκάμα αγγλόφωνων προγραμμάτων με χαμηλό κόστος διδάκτρων εκ των οποίων ορισμένα είναι δωρεάν. Τα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας έχουν υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο και διεθνή αναγνώριση καταλαμβάνοντας υψηλές θέσεις στην ευρωπαϊκή κατάταξη. Επιπλέον, η Βουλγαρία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις χώρες με το πιο προσιτό κόστος διαβίωσης. Το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος διαβίωσης και διδάκτρων κατατάσσει τη Βουλγαρία σε έναν από τους προσφιλέστερους προορισμούς για σπουδαστές από όλο τον κόσμο. Το γεγονός ότι οι απόφοιτοι των βουλγαρικών πανεπιστήμιων απολαύουν πολλές ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης δεν είναι τυχαίο που η Βουλγαρία βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των φοιτητών.

  Η Mastera μπορεί να σας υποστηρίξει κατά τη διαδικασία της αίτησης σε πανεπιστήμια της Βουλγαρίας.  Σας βοηθούμε να αυξήσετε τις πιθανότητες εισαγωγής σας, απαλλάσσοντας σας από τη χρονοβόρα αυτή διαδικασία. Αρχικά καταγράφουμε τους επαγγελματικούς και ακαδημαϊκούς σας στόχους όπως επίσης και τις προσδοκίες σας προκείμενου να σας δώσουμε τη σωστή κατεύθυνση για τη λήψη της καλύτερης απόφασης σχετικά με την επιλογή προγράμματος σπουδών και πανεπιστημίου. Σε αυτό το στάδιο μπορούμε να σας παρέχουμε εκτενή καθοδήγηση για να διαλέξετε ειδικότητα μέσω του τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Horizon. Εφόσον επιλέξετε πρόγραμμα σπουδών και πανεπιστήμιο, συνεχίζουμε με τη διαδικασία συμπλήρωσης των αιτήσεων προς τα πανεπιστήμια.

  Μετά την ολοκλήρωση της συμπλήρωσης της αίτησης σας, διερευνούμε τα δυνατά σημεία της προσωπικότητας και τις μελλοντικές προοπτικές καριέρας ώστε να συντάξουμε τα συνοδευτικά έγγραφα (Personal StatementsStatement of PurposeMotivation letterCurriculum Vitae, Letter of recommendationReference Letter) της αίτησης σας. Τα έγγραφα αυτά συνδράμουν σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία της αίτησης σας. Οι γνώσεις και η πείρα μας αποτελούν εχέγγυο για τη συγγραφή άρτιων και στοχευμένων εκθέσεων που αναδεικνύουν τα προσόντα σας και παράλληλα ανταποκρίνονται στον μέγιστο βαθμό στις απαιτήσεις των πανεπιστημίων. Σας παρουσιάζουμε ως τον κατάλληλο σπουδαστή που θα προσθέσει αξία στο πρόγραμμα τους λαμβάνοντας συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των υπόλοιπων υποψηφίων.

  Ειδικότερα, η υπηρεσία «Σπουδές στη Βουλγαρία» περιλαμβάνει:

  • Παρουσίαση όλων των προγραμμάτων που προσφέρουν τα πανεπιστήμια, με βάση τις απαιτήσεις σας μέσω έκθεσης που συντάσσουμε ειδικά για εσάς.
  • Εκτενή καθοδήγηση για να διαλέξετε το πρόγραμμα σπουδών και πανεπιστήμιο που συνάδει των προσδοκιών και φιλοδοξιών σας.
  • Υποστήριξη στη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης προς τα πανεπιστήμια της επιλογής σας
  • Συγγραφή του Personal Statement (ή Statement of Purpose ή Motivation letter)
  • Σύνταξη των Letter of recommendation ή των Reference Letter
  • Συγγραφή του Curriculum Vitae

  Επισημαίνουμε ότι όλες οι ανωτέρω «Σπουδές στη Βουλγαρία» υπηρεσίες διατίθενται και μεμονωμένα, σύμφωνα με τις ανάγκες σας και την οικονομική σας δυνατότητα.

  Είμαστε οι ειδικοί στην παροχή ολοκληρωμένων και εξατομικευμένων υπηρεσιών μεριμνώντας να ενισχύσουμε τις πιθανότητες επιτυχίας της αίτησης σας!!

  Επίσης, σας παρέχουμε την υπηρεσία «Σπουδές στη Βουλγαρία» σε πολύ ανταγωνιστική τιμή με σύγχρονους τρόπους πληρωμής!

  Ζητήστε τώρα μια δωρεάν κοστολόγηση για την υπηρεσία «Σπουδές στη Βουλγαρία», συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας ή αποστέλλοντας μας email