Πάτησε Enter

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Πάτησε Enter

  Σπουδές στη Γαλλία

  Σπουδές στη Γαλλία

  Σπουδές στη Γαλλία με εγγύηση υψηλής ποιότητας στους χορηγούμενους τίτλους σπουδών

  Εάν ενδιαφέρεστε για σπουδές στη Γαλλία σε πανεπιστήμια που εγγυώνται την ποιότητα των χορηγούμενων τίτλων, η Mastera μπορεί να σας καθοδηγήσει. Η Γαλλία αποτελεί την τέταρτη χώρα υποδοχής φοιτητών, παγκοσμίως καθώς το κράτος χρηματοδοτεί τα πανεπιστήμια για την εξασφάλιση της ποιότητας των τίτλων σπουδών. Ο κρατικός μηχανισμός υποβάλλει τα πανεπιστήμια σε αυστηρούς ελέγχους για να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα του εκπαιδευτικού συστήματος. Επίσης, η Γαλλία αποτελεί εξαίρετη επιλογή για σπουδές καθώς παρέχει πληθώρα προγραμμάτων στην αγγλική γλώσσα. Τα προγράμματα αυτά προσφέρονται δωρεάν ή τα δίδακτρα κυμαίνονται σε λογικά πλαίσια. Επιπλέον, συμβαδίζουν με τις εξελίξεις της σύγχρονης εποχής παρέχοντας στους αποφοίτους των γαλλικών πανεπιστημίων άμεση επαγγελματική καταξίωση.

  Εμείς στη Mastera παρέχουμε στους υποψήφιους φοιτητές τη σωστή κατεύθυνση για να εισαχθούν σε ένα από τα πανεπιστήμια της Γαλλίας. Έχουμε ακριβή γνώση των προϋποθέσεων εισδοχής των πανεπιστημίων και των απαιτήσεων τους. Επομένως, μπορούμε να διαχειριστούμε με επιτυχία τη διεκπεραίωση των αιτήσεων προκειμένου να φοιτήσετε σε ένα από τα αξιόλογα γαλλικά πανεπιστήμια.

  Αρχικά θα προσδιορίσουμε τις επιθυμίες σας και τα μελλοντικά σας σχέδια. Εφόσον συλλέξουμε τις απαραίτητες πληροφορίες, θα συντάξουμε μία έκθεση παρουσιάζοντας όλα τα προγράμματα σπουδών που σας ενδιαφέρουν. Σε αυτό το στάδιο σας καθοδηγούμε ώστε να επιλέξετε εκείνα που θεωρείτε κατάλληλα, βάσει του προφίλ σας. Επιπλέον, σας δίνουμε τη δυνατότητα να διαλέξετε ειδικότητα μέσω του τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Horizon. Εφόσον καταλήξετε στην επιλογή ειδικότητας και προγράμματος ξεκινούμε τη διαδικασία συμπλήρωσης των αιτήσεων.

  Το επόμενο βήμα είναι η δημιουργία του ακαδημαϊκού και επαγγελματικού σας προφίλ. Επικεντρωνόμαστε στους στόχους και τα προσόντα σας ώστε να συγγράψουμε τα έγγραφα (Personal StatementsStatement of PurposeMotivation letterCurriculum Vitae, Letter of recommendationReference Letter) που συνοδεύουν την αίτηση σας. Τα έγγραφα αυτά απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή ως προς τη δομή και στο περιεχόμενο διότι συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχία της αίτησης σας. Εμείς διαθέτουμε την απαιτούμενη πείρα και τις γνώσεις ώστε να συγγράψουμε τα συνοδευτικά έγγραφα με τρόπο που αναδεικνύονται τα προσόντα και η ανταγωνιστικότητα σας. Η συμβολή μας είναι σημαντική ώστε να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους υποψήφιους και να γίνει αποδεκτή η αίτηση σας για το πρόγραμμα που επιθυμείτε.

  Ειδικότερα, η υπηρεσία «Σπουδές στη Γαλλία» περιλαμβάνει:

  • Παρουσίαση όλων των προγραμμάτων που προσφέρουν τα πανεπιστήμια, με βάση τις απαιτήσεις σας μέσω έκθεσης που συντάσσουμε ειδικά για εσάς.
  • Καθοδήγηση κατά την επιλογή του προγράμματος σπουδών και πανεπιστημίου που ταιριάζει περισσότερο στο προφίλ και στις επαγγελματικές σας προσδοκίες
  • Υποστήριξη στη συμπλήρωση και ολοκλήρωση της αίτησης
  • Συγγραφή του Personal Statement (ή Statement of Purpose ή Motivation letter)
  • Σύνταξη των Letter of recommendation ή των Reference Letter
  • Συγγραφή του Curriculum Vitae

  Επισημαίνουμε ότι όλες οι ανωτέρω «Σπουδές στη Γαλλία» υπηρεσίες διατίθενται και μεμονωμένα, σύμφωνα με τις ανάγκες σας και την οικονομική σας δυνατότητα.

  Στη Mastera παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες με στόχο να καλύψουμε τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού φοιτητή. Σας κατευθύνουμε σωστά προκειμένου να επιλεχθείτε στο πρόγραμμα που πραγματικά αντικατοπτρίζει τις προσωπικές σας φιλοδοξίες.

  Επίσης, σας παρέχουμε την υπηρεσία «Σπουδές στη Γαλλία» σε πολύ ανταγωνιστική τιμή με σύγχρονους τρόπους πληρωμής!

  Ζητήστε τώρα μια δωρεάν κοστολόγηση για την υπηρεσία «Σπουδές στη Γαλλία», συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας ή αποστέλλοντας μας email