Πάτησε Enter

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Πάτησε Enter

  Σπουδές στη Γερμανία

  Σπουδές στη Γερμανία

  Σπουδές στη Γερμανία – Πανεπιστήμια που χαίρουν αναγνώρισης διεθνούς κύρους

  Αν ενδιαφέρεστε για προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές στη Γερμανία, η Mastera αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή για να σας κατευθύνει. Το υψηλό επίπεδο σπουδών που προσφέρεται από τα πανεπιστήμια της Γερμανίας και το χαμηλό/μηδαμινό κόστος των διδάκτρων, αποτελούν πόλο έλξης για σπουδαστές από όλο τον κόσμο. Τα πανεπιστήμια με παγκοσμίως αναγνωρισμένη φήμη στην παροχή υψηλής ποιότητας σπουδών, σε συνδυασμό με μια ευρεία γκάμα αγγλόφωνων προγραμμάτων σπουδών, καθιστούν τη Γερμανία έναν από τους πιο ελκυστικούς φοιτητικούς προορισμούς σε παγκόσμια κλίμακα. Τα γερμανικά πανεπιστήμια χαίρουν αναγνώρισης διεθνούς κύρους και συγκαταλέγονται ανάμεσα στα καλύτερα της ακαδημαϊκής κοινότητας. Επίσης, η Γερμανία αποτελεί μια προσιτή οικονομική επιλογή καθώς το κόστος διαβίωσης κυμαίνεται σε λογικά πλαίσια. Επισημαίνεται ότι οι απόφοιτοι των γερμανικών πανεπιστημίων σημειώνουν μεγαλύτερο δείκτη απορρόφησης στην αγορά εργασίας και προοπτικών για μια διεθνή καριέρα.

  Εμείς στη Mastera γνωρίζουμε με ακρίβεια τις προϋποθέσεις εισαγωγής που θέτουν τα γερμανικά πανεπιστήμια καθώς και τις απαιτήσεις τους. Δεδομένου ότι οι σπουδές στη Γερμανία αποτελούν μία εξαιρετική επένδυση αξίας με υψηλές προοπτικές σταδιοδρομίας, αναλαμβάνουμε τη διαδικασία εισαγωγής σας σε ένα από τα πανεπιστήμια της επιλογής σας. Οι υπηρεσίες μας είναι  ειδικά σχεδιασμένες ώστε  να εισαχθείτε σε πανεπιστήμια τα οποία θα σας παρέχουν υψηλό επίπεδο κατάρτισης, γνώσεων και επαγγελματικής αποκατάστασης.

  Σας καθοδηγούμε υπεύθυνα ώστε να επιλέξετε το πρόγραμμα σπουδών και το πανεπιστήμιο που άπτεται των προσδοκιών σας. Συμβάλλουμε καθοριστικά ώστε να διακριθείτε έναντι των συνυποψηφίων σας και να γίνετε αποδεκτοί στο πρόγραμμα που επιθυμείτε. Αρχικά διερευνούμε τις ανάγκες σας προκειμένου να σας κατευθύνουμε  ως προς την επιλογή του κατάλληλου προγράμματος και πανεπιστημίου. Σε αυτό το στάδιο μπορείτε να διαλέξετε ειδικότητα μέσω του τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Horizon. Εφόσον επιλέξετε πρόγραμμα και πανεπιστήμιο, συνεχίζουμε με τη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης σας. Επιπλέον, διαθέτουμε την πείρα, τις γνώσεις και τις τεχνικές προκειμένου να αναλάβουμε τη συγγραφή όλων των εγγράφων (Personal StatementsStatement of PurposeMotivation letterCurriculum Vitae, Letter of recommendationReference Letter) που αποτελούν καθοριστικό κριτήριο αξιολόγησης για την επιλογή σας. Εμείς, προβάλλουμε με τον καλύτερο τρόπο τα επαγγελματικά και ακαδημαϊκά σας προσόντα ώστε να επιτύχετε στον στόχο σας.

  Ειδικότερα, η υπηρεσία «Σπουδές στη Γερμανία» περιλαμβάνει:

  • Παρουσίαση όλων των προγραμμάτων που προσφέρουν τα πανεπιστήμια, με βάση τις απαιτήσεις σας μέσω έκθεσης που συντάσσουμε ειδικά για εσάς.
  • Καθοδήγηση στην επιλογή του προγράμματος σπουδών και πανεπιστημίου που ταιριάζει περισσότερο στο ακαδημαϊκό σας προφίλ και στα επαγγελματικά σας σχέδια
  • Υποστήριξη στη συμπλήρωση και ολοκλήρωση της αίτησης
  • Συγγραφή του Personal Statement (ή Statement of Purpose ή Motivation letter)
  • Σύνταξη των Letter of recommendation ή των Reference Letter
  • Συγγραφή του Curriculum Vitae

  Επισημαίνουμε ότι όλες οι ανωτέρω «Σπουδές στη Γερμανία» υπηρεσίες διατίθενται και μεμονωμένα, σύμφωνα με τις ανάγκες σας και την οικονομική σας δυνατότητα.

  Εμείς στη Mastera συντελούμε καθοριστικά ως προς την ελκυστικότητα της υποψηφιότητάς τους. Ενισχύουμε δραστικά την αποτελεσματικότητα της αίτησης τους ώστε να εξασφαλίσετε μια θέση στο πανεπιστήμιο της επιλογής σας!

  Είμαστε οι ειδικοί στο να κατευθύνουμε σωστά όλους του υποψήφιους φοιτητές στην ακαδημαϊκή τους πορεία!

  Επίσης σας παρέχουμε την υπηρεσία «Σπουδές στη Γερμανία» σε πολύ ανταγωνιστική τιμή με σύγχρονους τρόπους πληρωμής!

  Ζητήστε τώρα μια δωρεάν κοστολόγηση για την υπηρεσία «Σπουδές στη Γερμανία», συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας ή αποστέλλοντας μας email