Πάτησε Enter

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Πάτησε Enter

  Σπουδές στη Νορβηγία

  Σπουδές στη Νορβηγία

  Σπουδές στη Νορβηγία σε πανεπιστήμια διεθνούς φήμης

  Αν ενδιαφέρεστε για σπουδές στη Νορβηγία σε πανεπιστήμια που παρέχουν αγγλόφωνα προγράμματα σπουδών, επιλέξτε τη Mastera για να σας βοηθήσει. Τα πανεπιστήμια της Νορβηγίας παρέχουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση που συνδέεται με την αγορά εργασίας. Επομένως, η φοίτηση σε νορβηγικά πανεπιστήμια θα σας δώσει το απαιτούμενα εφόδια για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Η Νορβηγία αποτελεί έναν δελεαστικό προορισμό για φοιτητές από όλο τον κόσμο καθώς προσφέρει δωρεάν σπουδές σε όλους, ανεξαρτήτως εθνικότητας. Το γεγονός ότι τα πανεπιστήμια της Νορβηγίας προσφέρουν πληθώρα προγραμμάτων σπουδών στην αγγλική γλώσσα, χωρίς δίδακτρα, ενδυναμώνει σε μεγαλύτερο βαθμό την παρουσία της σε παγκόσμια κλίμακα.

  Εμείς στη Mastera προσφέρουμε στους μελλοντικούς φοιτητές αξιόπιστη υποστήριξη κατά τη διαδικασία εισαγωγής σε ένα από τα πανεπιστήμια της Νορβηγίας. Δεδομένου ότι οι σπουδές στη Νορβηγία αποτελούν προσοδοφόρα επένδυση γνώσεων με υψηλές προοπτικές σταδιοδρομίας, αναλαμβάνουμε την πλήρη διαδικασία εξασφάλισης θέσης για εσάς σε ένα από τα πανεπιστήμια που σας ενδιαφέρουν. Οι γνώσεις και η πείρα μας, μας καθιστούν κατάλληλους για να προσθέσουμε αξία στην αίτηση σας ώστε να επιτύχετε τον στόχο σας.

  Αρχικά θα καταγράψουμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας σε ακαδημαϊκό και επαγγελματικό επίπεδο. Μόλις συλλέξουμε τις απαραίτητες πληροφορίες θα συντάξουμε μία έκθεση στην οποία θα σας παρουσιάσουμε όλα τα προγράμματα που σας ενδιαφέρουν. Στη συνέχεια σας καθοδηγούμε προκειμένου να επιλέξετε τα καταλληλότερα, βάσει των αναγκών και των στόχων σας. Σε αυτό το στάδιο, σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε ειδικότητα μέσω του τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Horizon. Εφόσον διαλέξετε ειδικότητα και πρόγραμμα, ξεκινάμε τη διαδικασία διεκπεραίωσης των αιτήσεων.

  Εν συνεχεία, δημιουργούμε το ακαδημαϊκό και επαγγελματικό σας προφίλ τα οποία αποτελούν τη βάση για να συντάξουμε τα έγγραφα (Personal StatementsStatement of PurposeMotivation letterCurriculum Vitae, Letter of recommendationReference Letter). Τα έγγραφα αυτά συνοδεύουν την αίτηση σας και αποτελούν καθοριστικό κριτήριο αξιολόγησης για την επιλογή σας. Διαθέτουμε την πείρα και τις γνώσεις που απαιτούνται προκειμένου να συγγράψουμε τα συνοδευτικά έγγραφα με τρόπο που αναδεικνύονται τα δυνατά σημεία και η καταλληλότητα σας. Εμείς, προβάλλουμε με τον καλύτερο τρόπο τα επαγγελματικά και ακαδημαϊκά σας προσόντα ώστε να γίνετε αποδεκτοί στο πανεπιστήμιο που επιθυμείτε.

  Ειδικότερα, η υπηρεσία «Σπουδές στη Νορβηγία» περιλαμβάνει:

  • Παρουσίαση όλων των προγραμμάτων που προσφέρουν τα πανεπιστήμια, με βάση τις απαιτήσεις σας μέσω έκθεσης που συντάσσουμε ειδικά για εσάς.
  • Καθοδήγηση στην επιλογή του προγράμματος σπουδών και πανεπιστημίου που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας και τα μελλοντικά σας σχέδια
  • Υποστήριξη στη συμπλήρωση και ολοκλήρωση της αίτησης
  • Συγγραφή του Personal Statement (ή Statement of Purpose ή Motivation letter)
  • Σύνταξη των Letter of recommendation ή των Reference Letter
  • Συγγραφή του Curriculum Vitae

  Επισημαίνουμε ότι όλες οι ανωτέρω «Σπουδές στη Νορβηγία» υπηρεσίες διατίθενται και μεμονωμένα, σύμφωνα με τις ανάγκες σας και την οικονομική σας δυνατότητα.

  Εμείς στη Mastera συμβάλλουμε καθοριστικά ως προς την επιτυχία της αίτησης σας. Παραμένουμε αρωγοί σας σε όλα τα στάδια των σπουδών σας έως ότου εκπληρώσετε τις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές σας προσδοκίες.

  Επίσης, σας παρέχουμε την υπηρεσία «Σπουδές στη Νορβηγία» σε πολύ ανταγωνιστική τιμή με σύγχρονους τρόπους πληρωμής!

  Ζητήστε τώρα μια δωρεάν κοστολόγηση για την υπηρεσία «Σπουδές στη Νορβηγία», συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας ή αποστέλλοντας μας email