Πάτησε Enter

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Πάτησε Enter

  Σπουδές στη Ρουμανία

   Σπουδές στη Ρουμανία

  Σπουδές στη Ρουμανία σε πανεπιστήμια με μεγάλη επιστημονική παράδοση

  Αν ενδιαφέρεστε για σπουδές στη Ρουμανία σε αξιόλογα πανεπιστήμια με μεγάλη επιστημονική παράδοση, η Mastera μπορεί να σας βοηθήσει. Τα πανεπιστήμια της Ρουμανίας κεντρίζουν το ενδιαφέρον πολλών φοιτητών από όλο τον κόσμο διότι συνδυάζουν την ποιότητα με την καινοτομία. Παρέχουν πληθώρα αγγλόφωνων προγραμμάτων, με χαμηλά δίδακτρα, σε πολλούς κλάδους σπουδών. Η Ρουμανία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις χώρες με το πιο χαμηλό κόστος διαβίωσης, καθιστώντας την ακόμα πιο ελκυστική επιλογή για σπουδές. Για όσους από εσάς επιθυμείτε υψηλού επιπέδου εκπαίδευση με προσιτό κόστος, η Ρουμανία αποτελεί μια πολύ δελεαστική πρόταση.

  Εμείς στη Mastera παρέχουμε στους υποψήφιους φοιτητές ολοκληρωμένη υποστήριξη κατά τη διαδικασία εισδοχής σε ένα από τα πανεπιστήμια της Ρουμανίας. Έχουμε πλήρη γνώση των απαιτήσεων και των προϋποθέσεων εισαγωγής των πανεπιστημίων. Επομένως μπορούμε να διαχειριστούμε επιτυχώς τη διαδικασία διεκπεραίωσης των αιτήσεων προκειμένου να εισαχθείτε σε ένα από τα πανεπιστήμια που επιθυμείτε.

  Αρχικά θα δουλέψουμε μαζί σας για να προσδιορίσουμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας σε ακαδημαϊκό και επαγγελματικό επίπεδο. Μόλις συλλέξουμε τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται, θα συντάξουμε μία έκθεση για εσάς παρουσιάζοντας σας όλα τα προγράμματα σπουδών που σας ενδιαφέρουν. Εν συνεχεία, σας παρέχουμε υπεύθυνη καθοδήγηση ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα, βάσει των ενδιαφερόντων σας. Σε αυτό το στάδιο μπορείτε να επωφεληθείτε του τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Horizon για να διαλέξετε ειδικότητα. Εφόσον αποφασίσετε ποια ειδικότητα άπτεται των κλίσεων και των ενδιαφερόντων σας, ξεκινούμε τη διαδικασία συμπλήρωσης των αιτήσεων.

  Στη συνέχεια, δημιουργούμε το ακαδημαϊκό και επαγγελματικό σας προφίλ τα οποία αποτελούν τη βάση για να συντάξουμε τα συνοδευτικά έγγραφα. Τα έγγραφα (Personal StatementsStatement of PurposeMotivation letterCurriculum Vitae,  Letter of recommendationReference Letter) αυτά συνοδεύουν την αίτηση σας και συντελούν σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία της αίτησης σας. Οι γνώσεις και η πείρα μας, μας καθιστούν κατάλληλους προκειμένου να συντάξουμε τα συνοδευτικά έγγραφα με τρόπο που αναδεικνύονται εύστοχα τα δυνατά σημεία της προσωπικότητας σας. Επιπλέον, προβάλλουμε με δεξιοτεχνία ότι είστε ένας κατάλληλος και δυναμικός υποψήφιος και μπορείτε να προσθέσετε αξία στο πρόγραμμα τους. Συμβάλλουμε καθοριστικά ώστε να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους υποψήφιους και να πετύχετε τον στόχος σας κατοχυρώνοντας μία θέση στο πρόγραμμα που επιθυμείτε.

  Ειδικότερα, η υπηρεσία «Σπουδές στη Ρουμανία» περιλαμβάνει:

  • Παρουσίαση όλων των προγραμμάτων που προσφέρουν τα πανεπιστήμια, με βάση τις απαιτήσεις σας μέσω έκθεσης που συντάσσουμε ειδικά για εσάς.
  • Καθοδήγηση κατά την επιλογή του προγράμματος σπουδών και πανεπιστημίου που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες και στα επαγγελματικά σας σχέδια
  • Υποστήριξη στη συμπλήρωση και ολοκλήρωση της αίτησης
  • Συγγραφή του Personal Statement (ή Statement of Purpose ή Motivation letter)
  • Σύνταξη των Letter of recommendation ή των Reference Letter
  • Συγγραφή του Curriculum Vitae

  Επισημαίνουμε ότι όλες οι ανωτέρω «Σπουδές στη Ρουμανία» υπηρεσίες διατίθενται και μεμονωμένα, σύμφωνα με τις ανάγκες σας και την οικονομική σας δυνατότητα.

  Στη Mastera έχουμε σχεδιάσει τις υπηρεσίες μας με τέτοιο τρόπο προκειμένου να εκπληρωθούν οι στόχοι ακόμα και των πιο απαιτητικών φοιτητών. Είμαστε οι ειδικοί στην παροχή εξειδικευμένων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών από την αποφοίτηση ως την επαγγελματική σας αποκατάσταση.

  Επίσης, σας παρέχουμε την υπηρεσία «Σπουδές στη Ρουμανία» σε πολύ ανταγωνιστική τιμή με σύγχρονους τρόπους πληρωμής!

  Ζητήστε τώρα μια δωρεάν κοστολόγηση για την υπηρεσία «Σπουδές στη Ρουμανία», συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας ή αποστέλλοντας μας email