Πάτησε Enter

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Πάτησε Enter

  Σπουδές στη Φινλανδία

  Σπουδές στη Φινλανδία

  Σπουδές στη Φινλανδία σε υψηλής υπεροχής πανεπιστήμια

  Για όσους επιθυμούν δωρεάν φοίτηση σε υψηλής ποιότητας πανεπιστήμια, οι σπουδές στη Φινλανδία αποτελούν μια εξαίρετη επιλογή. Η Mastera μπορεί να σας βοηθήσει με υπευθυνότητα και συνέπεια στη διαδικασία κατοχύρωσης θέσης σε πανεπιστήμιο της Φινλανδίας. Τα φινλανδικά πανεπιστήμια καταλαμβάνουν υψηλές θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη λόγω της υπεροχής του εκπαιδευτικού τους συστήματος. Επιπρόσθετα, η Φιλανδία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις λίγες χώρες που παρέχουν δωρεάν σπουδές σε όλους τους φοιτητές. Προσφέρει πληθώρα προγραμμάτων σπουδών στην αγγλική γλώσσα καθιστώντας την ακόμα πιο ελκυστική επιλογή για σπουδαστές από όλο τον κόσμο. Τα προγράμματα αυτά συμβαδίζουν με τις εξελίξεις της σύγχρονης εποχής παρέχοντας στους αποφοίτους των φινλανδικών πανεπιστημίων καλύτερες προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης.

  Στη Mastera γνωρίζουμε με ακρίβεια τις προϋποθέσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια της Φινλανδίας. Οι γνώσεις μας, μας καθιστούν κατάλληλους για να σας προσφέρουμε έγκυρη καθοδήγηση στη διαδικασία εισαγωγής στα φινλανδικά πανεπιστήμια. Αρχικά προσδιορίζονται οι ανάγκες σας, οι προσδοκίες και οι μελλοντικοί σας στόχοι. Με βάση τα στοιχεία αυτά γίνεται μελέτη των διαθέσιμων προγραμμάτων ώστε να σας προτείνουμε εκείνα που ταιριάζουν περισσότερο στο προφίλ σας. Στο επόμενο στάδιο καλείστε να επιλέξετε τα προγράμματα που σας ενδιαφέρουν, προκειμένου να συνεχίσουμε στη διαδικασία διεκπεραίωσης των αιτήσεων.

  Στη συνέχεια δημιουργούμε το προφίλ σας το οποίο αποτελεί τη βάση για να αναδείξουμε τα προσόντα σας και να αποδείξουμε την καταλληλότητα σας για τη θέση που αιτήστε.  Πείθουμε τα πανεπιστήμια για την αξία που μπορείτε να προσθέσετε στο αιτούμενο πρόγραμμα μέσω της συγγραφής άρτια επιμελημένων και στοχευμένων στα ισχυρά σας σημεία συνοδευτικών εγγράφων (Personal StatementsStatement of PurposeMotivation letterCurriculum Vitae, Letter of recommendationReference Letter). Τα έγγραφα αυτά συντελούν σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία της αίτησης σας. Για το λόγο αυτό προβάλλουμε εκείνα τα στοιχεία του προφίλ σας που σας καθιστούν κατάλληλους για το πρόγραμμα. Συμβάλλουμε καθοριστικά ώστε να διακριθείτε από τους υπόλοιπους υποψήφιους και να γίνει αποδεκτή η αίτηση σας στο πανεπιστήμιο της επιλογής σας.

  Ειδικότερα, η υπηρεσία «Σπουδές στη Φινλανδία» περιλαμβάνει:

  • Παρουσίαση όλων των προγραμμάτων που προσφέρουν τα πανεπιστήμια, με βάση τις απαιτήσεις σας μέσω έκθεσης που συντάσσουμε ειδικά για εσάς.
  • Υπεύθυνη καθοδήγηση στην επιλογή του προγράμματος σπουδών και πανεπιστημίου που ταιριάζει περισσότερο στο προφίλ σας και στα μελλοντικά σας σχέδια
  • Υποστήριξη στη συμπλήρωση και ολοκλήρωση της αίτησης
  • Πληροφόρηση για τις υποτροφίες που προσφέρουν ορισμένα πανεπιστήμια και τη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης για τη συγκεκριμένη υποτροφία
  • Συγγραφή του Personal Statement (ή Statement of Purpose ή Motivation letter)
  • Σύνταξη των Letter of recommendation ή των Reference Letter
  • Συγγραφή του Curriculum Vitae

  Επισημαίνουμε ότι όλες οι ανωτέρω «Σπουδές στη Φινλανδία» υπηρεσίες διατίθενται και μεμονωμένα, σύμφωνα με τις ανάγκες σας και την οικονομική σας δυνατότητα.

  Η συμβολή μας είναι ουσιαστική κατά την επιλογή προγράμματος σπουδών και στην εξασφάλιση μιας θέσης στο πανεπιστήμιο της επιλογής σας.

  Επίσης, σας παρέχουμε την υπηρεσία «Σπουδές στη Φινλανδία» σε πολύ ανταγωνιστική τιμή με σύγχρονους τρόπους πληρωμής!

  Ζητήστε τώρα μια δωρεάν κοστολόγηση για την υπηρεσία «Σπουδές στη Φινλανδία», συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας ή αποστέλλοντας μας email