Πάτησε Enter

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Πάτησε Enter

  Ακαδημαϊκό Προσωπικό

  Ακαδημαϊκό προσωπικό AcademyNet
  ACADEMYNET
  Academynet Λογότυπο

  Ακαδημαϊκό Προσωπικό

  Το υψηλά καταρτισμένο ακαδημαϊκό προσωπικό της Academynet σε ένα μεγάλο ποσοστό διαθέτει διδακτορικά διπλώματα. Επισημαίνεται ότι οι υπόλοιποι  καθηγητές, που απαρτίζουν το ακαδημαϊκό προσωπικό, είναι κάτοχοι τουλάχιστον ενός μεταπτυχιακού τίτλου. Επιπλέον, το ακαδημαϊκό προσωπικό διαθέτει πιστοποιητικά άριστης γνώσης της αγγλικής γλώσσας και αρκετοί και άλλων ξένων γλωσσών. Επίσης, το ακαδημαϊκό προσωπικό της Academynet έχει μακροχρόνια διδακτική και συγγραφική εμπειρία επιστημονικών άρθρων και φοιτητικών εργασιών όλων των επιπέδων. Με γνώμονα το υψηλό επίπεδο κατάρτισης του η Academynet δύναται να σας εγγυηθεί την επιτυχή περάτωση των σπουδών σας.

  Δείτε παρακάτω τα ακαδημαϊκά προφίλ ορισμένων καθηγητών που αποτελούν το ακαδημαϊκό προσωπικό της Academynet. Η Academynet επιλέγει το ακαδημαϊκό προσωπικό της με βάση το επίπεδο της διδακτικής και συγγραφικής του εμπειρίας. Αυτό σημαίνει ότι η Academynet επιλέγει το εξειδικευμένο της ακαδημαϊκό προσωπικό μέσα από μια εποπτική διαδικασία αυστηρών κριτηρίων. Η ακαδημαϊκή αριστεία των καθηγητών της αποτελεί εγγύηση ότι όχι μόνο θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας αλλά θα τις υπερβούν.

  Παρακάτω αναφέρονται τα ακαδημαϊκά προφίλ ορισμένων καθηγητών που αποτελούν το ακαδημαϊκό προσωπικό της Academynet.

  Το εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο ακαδημαϊκό προσωπικό της Academynet δύναται να σας προσφέρει υποστήριξη σε πάνω από 100 γνωστικά πεδία. Καλύπτονται επίσης ειδικότητες που υφίστανται σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, καθώς το ακαδημαϊκό προσωπικό της Academynet έχει πολυετή πείρα στο εξωτερικό.

  Academynet Λογότυπο

  Ακαδημαϊκό Προσωπικό – Ακαδημαϊκή Αριστεία – Ακαδημαϊκή Δουλειά 

  Έχω πτυχίο Φιλοσοφικής, Θεολογικής και Νομικής. Διαθέτω μεταπτυχιακό τίτλο στην Αρχαιολογία-Ιστορία της Τέχνης, στην Ιστορία της Φιλοσοφίας-Φιλοσοφία της Τέχνης/Αισθητική και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Το 2011 ανακηρύχθηκα διδάκτορας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ήδη από το 2004 απασχολούμαι σε έργα και δράσεις του Υπουργείου Πολιτισμού. Από το 2012 διδάσκω Ιστορία της Τέχνης στη Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών και επιβλέπω μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες. Το έτος 2006 συμμετείχα σε ερευνητικά προγράμματα του C.N.R.S  της Γαλλίας. Είμαι συγγραφέας του εκπαιδευτικού υλικού για τη θεματική ενότητα «Ιστορία της Τέχνης», ενώ κατέχω βεβαίωση εκπαιδευτικής επάρκειας Εκπαιδευτή Ενηλίκων. Έχω συμμετοχή σε πλήθος επιστημονικών συνεδρίων, ενώ άρθρα μου έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά.

  Ν.Τ. Διδάκτωρ Φιλοσοφικής Σχολής

   

  Είμαι απόφοιτος Αρχιτεκτονικής, με μεταπτυχιακές σπουδές και διδακτορικό στον Ενεργειακό Σχεδιασμό Κτιρίων. Συγκεκριμένα, στη θερμική και οπτική άνεση των κτιρίων, την εξοικονόμηση ενέργειας, την αξιοποίηση του φυσικού φωτισμού, τη χρήση ειδικών λογισμικών. Η πολυετής μου διδακτική και συγγραφική πείρα, μου δίνουν τη δυνατότητα να παρέχω υποστήριξη στη συγγραφή επιστημονικών κειμένων.

  Α.Μ. Διδάκτωρ Αρχιτεκτονικής

   

  Είμαι απόφοιτη Βιολογίας απο το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Μοριακή Βιολογία Ανθρώπου απο το Imperial College London καθώς και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην Γενετική και Επιγενετική απο το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με εκπαίδευση στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και το Wellcome Trust Sanger Institute Cambridge. Η πολυετής ερευνητική μου εμπειρία ως μεταδιδακτορική ερευνήτρια και ως διευθύντρια ερευνητικού εργαστηρίου Μοριακής Γενετικής, διασφαλίζουν την επιτυχή διεκπεραίωση και καταγραφή ερευνητικών αποτελεσμάτων. Το συγγραφικό μου έργο περιλαμβάνει δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά όπως το Nature Medicine καθώς και υποστήριξη φοιτητικών εργασιών και άλλων δοκιμίων υπο την ιδιότητα μου ως επιστημονική υπεύθυνη μεταπτυχιακών και διδακτορικών φοιτητών. Τέλος, έχω πολυετή διδακτική εμπειρία στους τομείς της γενετικής, μοριακής γενετικής, επιγενετικής και τεχνολογιών αιχμής (πχ. αλληλούχιση νέας γενειάς).

  Ε.Π. Διδάκτωρ Βιολογίας

   

  Είμαι Δρ. κλινικής ψυχοφυσιολογίας. Οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιούμαι, όπως φαίνεται και από τις επιστημονικές μου δημοσιεύσεις, αφορούν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Οι βασικές και μεταπτυχιακές σπουδές μου επικεντρώνονται στην ψυχολογία της υγείας και γενικότερα στην κλινική ψυχολογία. Επιπροσθέτως, πρέπει να αναφέρω τη δεκαετή μου εμπειρία στη χρήση στατιστικών πακέτων στην ψυχολογική έρευνα (SPSSetc).

  Σ.Γ. Διδάκτωρ Κλινικής Ψυχοφυσιολογίας

   

  Είμαι πτυχιούχος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας και κάτοχος Διδακτορικού στη Βιολογία από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατά την διάρκεια των σπουδών μου, εργάστηκα στο εργαστήριο Συγκριτικής και Μοριακής Ενδοκρινολογίας, του Πανεπιστημίου Αlgarve της Πορτογαλίας. Εργάστηκα ως μεταδιδάκτορας στο Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας του ΕΙΕ καθώς και στο Εργαστήριο Βιοχημείας, του τμήματος Χημείας. Διαθέτω πολυετή ερευνητική και συγγραφική πείρα στο γνωστικό αντικείμενο της Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.

  K.Σ. Διδάκτωρ Βιολογίας

   

  Είμαι Διδάκτωρ Χημείας, απόφοιτος του Τμήματος Χημείας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ανόργανη Χημεία. Η εμπειρία μου στο χώρο της εκπαίδευσης προέρχεται από την πολυετή μου παρουσία σε ερευνητικά εργαστήρια Ανόργανης και Οργανικής Χημείας. Η πείρα μου σε συνδυασμό με την επιστημονική μου κατάρτιση, με καθιστούν ικανή να αντεπεξέλθω επιτυχώς στη συγγραφή επιστημονικών δοκιμίων.

  Κ.Π. Διδάκτωρ Χημείας

   

  Είμαι απόφοιτος Γεωγραφίας με μεταπτυχιακό δίπλωμα στο τμήμα Δασολογίας και συγκεκριμένα στον τομέα των Γ.Σ.Π. και της Δορυφορικής Τηλεπισκόπησης. Κατά  το παρόν διάστημα εκπονώ τη διδακτορική μου διατριβή στη θεματική ενότητα ‘’Σύγχρονες τεχνολογίες’’. Συγκεκριμένα, η διδακτορική μου διατριβή πραγματεύεται τη χρήση εφαρμογών Android, ελεύθερου λογισμικού για το διαδίκτυο και την κατασκευή ιστοσελίδων και πειραματική χρήση drones στη δασική διαχείριση. Επιπλέον, έχω συμμετάσχει σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά συνέδρια με θέμα την κλιματική αλλαγή και τις σύγχρονες τεχνολογίες. Τέλος, συμμετέχω ως ερευνητής σε ευρωπαϊκά προγράμματα και επιστημονικές ομάδες (ελληνικές και ευρωπαϊκές) με θέματα νέες τεχνολογίες και περιβάλλον.

  Μ.Μ. Υποψήφιος Διδάκτωρ σύγχρονων τεχνολογιών

   

  Είμαι απόφοιτος Οικονομικών Επιστημών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στα Διεθνή και Ευρωπαϊκά Οικονομικά. Το 2015 ξεκίνησα διδακτορικό στην ίδια σχολή στο ερευνητικό πεδίο της Βιομηχανικής Οργάνωσης. Τα θέματα φοιτητικών εργασιών στα οποία εξειδικεύομαι σχετίζονται με τη Λογιστική, τα Business Plans, το Μάρκετινγκ και τα Δημόσια Οικονομικά.

  Σ.Κ. Υποψήφιος Διδάκτωρ Οικονομικών επιστημών

   

  Έχω σπουδάσει Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο του Σάσσεξ της Μεγάλης Βρετανίας. Ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στη Χρήση/Κατάχρηση Ουσιών και στην Κλινική Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο του Σάσσεξ. Στην Ελλάδα έκανα πρακτική άσκηση στη Β’ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική Θεσσαλονίκης και στην Εταιρεία Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών. Εργάστηκα για 4 χρόνια στο Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ, Ολλανδία, όπου και ολοκλήρωσα το διδακτορικό μου πάνω στη χρήση/κατάχρηση αλκοόλ. Έχω πραγματοποιήσει δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά υψηλού κύρους. Έχω ιδιαίτερη ευχέρεια στη συγγραφή εργασιών στην αγγλική γλώσσα με ιδιαίτερη προτίμηση στα θέματα που συνδέουν τον εγκέφαλο με τη συμπεριφορά. Γνωρίζω πολύ καλά το στατιστικό πακέτο SPSS και τις μεθόδους έρευνας στην Ψυχολογία και ιδιαίτερα το σχεδιασμό πειραμάτων στο εργαστήριο.

  Χ.Π. Διδάκτωρ Κλινικής Ψυχολογίας

   

  Είμαι δικηγόρος, με ειδίκευση σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Δίκαιο του Περιβάλλοντος και Υποψήφια Διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου στη Νομική. Έχω συνεργαστεί και εξακολουθώ να συνεργάζομαι με Οργανισμούς Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, με αντικείμενο αστικό, εμπορικό και δημόσιο δίκαιο. Έχω συμμετάσχει ως νομικός σύμβουλος τόσο σε ομάδες τοπικών δράσεων όσο και σε ΜΚΟ, όπως η WWF. Με την εκπαίδευση ενηλίκων ασχολούμαι από το 2008, κυρίως με την παράδοση φροντιστηριακών μαθημάτων σε φοιτητές των Σχολών Αστυνομίας.

  Λ.Χ. Υποψήφια Διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου

   

  Έχω φοιτήσει στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο στην Ιστορία του Κινηματογράφου και των Οπτικών Μέσων, διδακτορικό τίτλο στα Μέσα Επικοινωνίας από πανεπιστήμια της Αγγλίας. Έχω διδακτική εμπειρία επτά χρόνων σε πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς επίσης και του Μεξικού. Στα ερευνητικά μου ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται: Αναπαράσταση και Ανάλυση Κειμένων, Πολιτισμός και Επικοινωνία, Μέσα και Τεχνολογίες, Ψηφιακά και Αναλογικά Μέσα. Οι σπουδές μου και η επαγγελματική μου εμπειρία μου προσφέρουν βαθιά γνώση όσον αφορά το αντικείμενο των media, ιδιαιτέρως ό,τι αφορά τον Κινηματογράφο, τις Νέες Τεχνολογίες, τις θεωρίες Μέσων Επικοινωνίας και Οπτικών Μέσων.

  Σ.Μ. Διδάκτωρ Μέσων Επικοινωνίας

   

  Είμαι πτυχιούχος Μηχανικών Αυτοματισμού.  Ξεκίνησα ως βοηθός εργαστηρίων ΣΑΕ και λίγο μετά δίδασκα ως καθηγητής. Από το 2002 διδάσκω ψηφιακά και αναλογικά ηλεκτρονικά, αυτόματα συστήματα ελέγχου και εφαρμοσμένη πληροφορική σε ενήλικες όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων. ‘Έχω πλέον πάνω από 1000 διδακτικές ώρες εμπειρία. Η διδασκαλία μου δεν βασίζεται μόνο στην ακαδημαϊκή γνώση (BEng, MSc) η οποία είναι ουσιαστική. Βασίζεται και στην εφαρμογή αυτής της γνώσης στα συστήματα αυτοματισμού της βιομηχανίας και της ναυτιλίας.

  Δ.Χ. Msc Μηχανικών αυτοματισμού

   

  Είμαι απόφοιτος Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας με Άριστα από το Κολλέγιο Queen Mary and Westfield του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο γνωστικό αντικείμενο της  Κοινωνικής και Πολιτικής Θεωρίας με Διάκριση από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Διαθέτω διδακτορικό δίπλωμα στην Πολιτική Επιστήμη από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Εκπόνησα την διδακτορική μου διατριβή στη Φαινομενολογία του Πνεύματος του Χέγκελ. Έχω δημοσιεύσει στους εξής τομείς: Χέγκελ, πολιτική και κοινωνική θεωρία. Έχω διδάξει πολιτική θεωρία και φιλοσοφία σε διάφορα κολλέγια του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Επίσης, έχω διδάξει φιλοσοφία στη Σχολή Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Κολλεγίου Birkbeck του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

  Σ.Ε. Διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών

   

  Είμαι απόφοιτη Γεωπονίας και κάτοχος μεταπτυχιακού και διδακτορικού διπλώματος με ερευνητικά αντικείμενα τη Γενετική, τη Μοριακή Βιολογία και την Φυσιολογία. Έχω εργαστεί ως μεταδιδακτορική ερευνήτρια και έχω δημοσιεύσει τα αποτελέσματα των ερευνών μου σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Τέλος, έχω πολυετή διδακτική εμπειρία και έχω παρακολουθήσει μαθήματα ψυχοπαιδαγωγικής κατάρτισης στο πρόγραμμα ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ.

  Σ.Π. Διδάκτωρ Βιολογίας

   

  Είμαι υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης με θέμα διατριβής τις Σύγχρονες Θεωρίες Δημοκρατίας. Η ειδίκευσή μου και τα ερευνητικά μου ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν θέματα κλασικών κοινωνιολογικών θεωριών, πολιτικής κοινωνιολογίας, καθώς και σύγχρονης πολιτικής φιλοσοφίας. Ειδικότερα, διατίθεμαι να προσφέρω βοήθεια σε ερευνητικές ή πτυχιακές εργασίες, βιβλιογραφικές αναζητήσεις καθώς και οποιαδήποτε άλλη φροντιστηριακή ενίσχυση μου ζητηθεί.

  Γ.Δ. Υποψήφιος διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Πολιτικής Επιστήμης

   

  Είμαι αρχιτέκτων μηχανικός με μεταπτυχιακό και διδακτορικό τίτλο. Την τελευταία δεκαετία διδάσκω αρχιτεκτονική σύνθεση, θεωρία και ειδικά θέματα αρχιτεκτονικής και τέχνης. Έχω αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και γνώση σχετικά με την υποστήριξη πανεπιστημιακών και σπουδαστικών εργασιών, τόσο σχεδιαστικών όσο και γραπτών. Ειδικότερα έχω ασχοληθεί με την ενισχυτική διδασκαλία και υποστήριξη σε θέματα συγγραφής πανεπιστημιακών εργασιών σε όλα τα επίπεδα, από την αρχική έρευνα ως την οργάνωση των κεφαλαίων και της βιβλιογραφίας. Στόχος μου είναι η παραγωγή εμπνευσμένων και ποιοτικών εργασιών που καταφέρνουν να κινητοποιήσουν και να εμπλέξουν τον σπουδαστή στη δημιουργική διαδικασία της έρευνας, της συγγραφής και της αρχιτεκτονικής σύνθεσης.

  Ε.Ρ. Διδάκτωρ Αρχιτεκτονικής

   

  Είμαι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής, με ειδίκευση στη Φιλοσοφία. Μετά τη λήψη του πτυχίου μου, ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στη Συστηματική Φιλοσοφία στο ίδιο Τμήμα. Εκεί, έλαβα ειδίκευση στη Φιλοσοφία της Επιστήμης και στη Φιλοσοφία της Τέχνης. Έως και σήμερα είμαι υποψήφιος διδάκτορας Φιλοσοφίας. Έχω υπάρξει επισκέπτης-ερευνητής της Σχολής Φιλοσοφίας του Vrije Universiteit Amsterdam, καθώς και υπότροφος του Ιδρύματος Μιχελή και της Επιτροπής Ερευνών. Μπορώ να διδάξω όλα τα αντικείμενα που έχω μελετήσει, όπως και να συνδράμω συμβουλευτικά ή/και υποστηρικτικά τους σπουδαστές σε κάθε βαθμίδα, προπτυχιακή, μεταπτυχιακή ή διδακτορική. Τέλος, μπορώ να επιμεληθώ φιλολογικά και μορφολογικά/υφολογικά, όπως ορίζεται από τα ακαδημαϊκά πρότυπα, κείμενα και εργασίες παντός τύπου.

  Π. Μ. Υποψήφιος διδάκτωρ Φιλοσοφίας της Επιστήμης και Φιλοσοφίας της Τέχνης

   

  Είμαι Βιολόγος, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Staffordshire της Αγγλίας, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εμβρυολογία από το Πανεπιστήμιο Nottingham της Αγγλίας. Είμαι κάτοχος διδακτορικού (PhD) στην Αναπτυξιακή Βιολογία από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Έχω διατελέσει επιστημονικός και εργαστηριακός συνεργάτης στο ΤΕΙ Λάρισας καθώς και Πανεπιστημιακή Υπότροφος στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είμαι εξωτερική συνεργάτης στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.

  Κ.Γ. Διδάκτωρ Βιολογίας

   

  Είμαι απόφοιτος του τμήματος Μουσικών σπουδών της κατεύθυνσης σύνθεσης. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο Πανεπιστήμιο του Γιορκ του Ηνωμένου Βασιλείου ως υπότροφος του Sir Jack Lyons foundation, όπου και ολοκληρώνω την διδακτορική μου διατριβή πάνω στην «Επιλεκτική αφαίρεση τονικού και ρυθμικού υλικού», τεχνική σύνθεσης που αναπτύσσω εδώ και τρία χρόνια. Το θεωρητικό μου υπόβαθρο περιλαμβάνει επίσης πτυχία στην Τονική Αρμονία, Αντίστιξη, Φούγκα, καθώς και στην πιανιστική ερμηνεία. Διδάσκω θεωρία και πιάνο από το 2010 και σύνθεση από το 2015.Στόχος μου είναι η (συν)εργασία με τους φοιτητές μέσω δημιουργικών τρόπων, ούτως ώστε, αφ’ ενός η γνώση να έρχεται σαν φυσική εξέλιξη σε αυτούς, αφ’ ετέρου το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις πανεπιστημιακού επιπέδου σπουδές τους.

  Μ. Ε. Υποψήφιος Διδάκτωρ Μουσικής

   

  Αποφοίτησα από το τμήμα Βιολογίας το 2009, μετέπειτα απέκτησα τον Μεταπτυχιακό μου τίτλο. Από το 2012 είμαι υποψήφια διδάκτορας στο Εργαστήριο μελέτης της Αιμοποίησης στο τμήμα Ιατρικής. Στο διδακτορικό μου ασχολούμαι με την εκπαίδευση φοιτητών σε εργαστηριακό και θεωρητικό επίπεδο, έχω παραδώσει μαθήματα Βιολογίας πανεπιστημιακού επιπέδου στο πλαίσιο προετοιμασίας κατατακτηρίων και έχω συγγράψει εργασίες καλύπτοντας τις ανάγκες φοιτητών Βιολογίας.

  Α.Μ. Υποψήφια διδάκτωρ Ιατρικής

   

  Είμαι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος στη Χημεία από το Πανεπιστήμιο του Κλήβελαντ στο Οχάιο των ΗΠΑ, από τον  Σεπτέμβριο 1993. Τον Αύγουστο του 1990 απέκτησα μεταπτυχιακό τίτλο στη Χημεία από το ίδιο πανεπιστήμιο. Οι στόχοι μου είναι να καθοδηγώ τους σπουδαστές στην απόκτηση ερευνητικών δεξιοτήτων, και ως εκ τούτου στην ανάπτυξη των ικανοτήτων τους για ποιοτικού περιεχομένου εργασίες. Στο θέμα αυτό η εξειδίκευση μου στα πεδία Αναλυτική Χημεία με Εφαρμογή στη Βιοργανική Ανάλυση και Κλινική Χημεία με Εφαρμογή στη Βιοχημική Ανάλυση θα συμβάλλει σημαντικά στην κατανόηση και εκπόνηση ερευνητικών θεμάτων. Επίσης, η εκτεταμένη εμπειρία μου στη χρήση του Αέριου Χρωματογράφου / Φασματογράφου Μάζας Finnigan ΤSQ 4500, η εμπειρία μου σε HPLC με fluoresce detectοr καθώς και στην ταυτοποίηση και ποσοτικό προσδιορισμό φαρμακευτικών και ρυπογόνων ουσιών στο περιβάλλον, εγγυώνται στους φοιτητές υψηλής ποιότητας υποστήριξη στις εργασίες τους καθώς και άρτια διδασκαλία πανεπιστημιακών μαθημάτων Χημείας.

  Θ.Χ. Διδάκτωρ Χημείας