Πάτησε Enter

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Πάτησε Enter

  Για εμάς

  Για εμάς – Academynet

  Για εμάς: Φοιτητικές Εργασίες, Σπουδές στην Αγγλία, Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Έλεγχος Λογοκλοπής, Personal Statements, Στατιστικές Αναλύσεις,  Διαφημιστικά Κείμενα, Κείμενα Ιστοσελίδων

  Η Academynet ξεκίνησε να λειτουργεί δυναμικά με την υποστήριξη και καθοδήγηση προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών στη συγγραφή φοιτητικών εργασιών. Η παρουσία της δεν περιορίστηκε σε πανελλαδικό επίπεδο αλλά η επιτυχία της έγινε αισθητή και στο εξωτερικό. Πλέον, η Academynet αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση πάσης φύσεως επιστημονικών έργων για πανεπιστήμια και κολλέγια της Ελλάδας και του εξωτερικού.

  Όμως, οι υπηρεσίες της Academynet δεν περιορίστηκαν στον τομέα της συγγραφικής υποστήριξης στους φοιτητές. Με γνώμονα τις ραγδαία μεταβαλλόμενες εξελίξεις της σύγχρονης εποχής παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες και σε επιχειρήσεις. Ήτοι, αναλαμβάνει τη σύνταξη κειμένων για ιστοσελίδες και διαφημιστικών κειμένων που θα ενισχύσουν την κερδοφορία της επιχείρησης σας!

  Ωστόσο, η Academynet φροντίζει να εξελίσσεται συνεχώς, βελτιώνοντας και εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες της. Είναι δίπλα στους αποφοίτους λυκείου και στους υποψήφιους φοιτητές μεταπτυχιακών σπουδών οι οποίοι αποσκοπούν στην απόκτηση ενός προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού τίτλου από τα διεθνώς αναγνωρισμένα πανεπιστήμια της Αγγλίας, Σκωτίας, Ουαλίας και Β. Ιρλανδίας. Ξεκινά από την παροχή του τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού ώστε να διαγνωστούν τα ενδιαφέροντα σας για τη σωστή επιλογή ακαδημαϊκού πεδίου και προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού προγράμματος. Εφόσον επιλέξετε ακαδημαϊκό πεδίο και πρόγραμμα ξεκινά τη διεκπεραίωση της εισαγωγής σε ένα από τα πανεπιστήμια της επιλογής σας. Επιπρόσθετα, η Academynet αναλαμβάνει τη σύνταξη και υποβολή αιτήσεων για την εξασφάλιση φοιτητικού δανείου και εστίας διαμονής. Επιπλέον, η Academynet σας βοηθά να ξεχωρίσετε, έναντι των υπόλοιπων υποψηφίων που διαθέτουν τα ίδια προσόντα με εσάς, με συνέπεια και αξιοπιστία μέσω της ανάληψης συγγραφής μοναδικών και άρτια επιμελημένων Personal Statements τα οποία συμβάλλουν καθοριστικά στην εξασφάλιση μιας θέσης στο πανεπιστήμιο της επιλογής σας.

  Είμαστε σε θέση να καθοδηγήσουμε υπεύθυνα και αξιόπιστα ακόμα και τους πιο απαιτητικούς φοιτητές στην ακαδημαϊκή τους πορεία. Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας είναι ειδικά διαμορφωμένες ώστε να βοηθήσουμε τους αποφοίτους λυκείου και τους φοιτητές στην επίτευξη των στόχων τους.

  Εμείς σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με χαμηλό κόστος και εσείς μας επιλέγετε κρατώντας μας στην πρώτη γραμμή. Εκπληρώνουμε τις προσδοκίες σας γι’ αυτό και μας επιλέγετε.

  Ζητήστε τώρα μια δωρεάν κοστολόγηση για την υπηρεσία που επιθυμείτε συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας ή αποστέλλοντας μας email.