Πάτησε Enter

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Πάτησε Enter

  Personal Statement

  Συγγραφή Personal Statement

  Ο βαθμός πτυχίου είναι το πιο σημαντικό κριτήριο αξιολόγησης κατά τη διαδικασία επιλογής νέων φοιτητών από το πανεπιστήμιο. Ωστόσο, η υψηλή βαθμολογία δεν είναι αρκετή για να ξεχωρίσετε σε περιπτώσεις που υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι που διαθέτουν τα ίδια προσόντα με εσάς. Μέχρι το πρόσφατο παρελθόν τα πανεπιστήμια υπέβαλλαν τους υποψηφίους σε συνέντευξη ώστε να προβούν στην τελική επιλογή των φοιτητών τους. Όμως, η διαδικασία της συνέντευξης τείνει να καταργηθεί και να αντικατασταθεί με το Personal Statement, ως καθοριστικό κριτήριο εισδοχής. Ένα πλήρες Personal Statement συμβάλλει καθοριστικά στην εξασφάλιση μιας θέσης στο πανεπιστήμιο της επιλογής σας, καθώς μπορεί να υπάρχει πληθώρα υποψηφίων με παρόμοια προσόντα.

  Με το Personal Statement οι επιτροπές αξιολόγησης των πανεπιστημίων θέλουν να μάθουν περισσότερα πράγματα για τα προσόντα και τις ικανότητες των υποψηφίων. Επομένως, εάν θέλετε να κάνετε τον εαυτό σας να ξεχωρίσει πρέπει να παρουσιάσετε ένα μοναδικό, εμπεριστατωμένο και προσεγμένο Personal Statement.

  Η έκθεση αυτή αντιπροσωπεύει τη μοναδική σας ευκαιρία να προκαλέσετε θετική εντύπωση για τις ικανότητες σας στην επιτροπή αξιολόγησης των πανεπιστήμιων. Πρέπει να τους πείσετε για την καταλληλότητα και την επάρκεια σας.

  Η Academynet αναλαμβάνει τη συγγραφή ενός μοναδικού και άρτια επιμελημένου Personal Statement μέσω του οποίου θα δείξετε ποιοι πραγματικά είστε.

  Γιατί να επιλέξετε εμάς για τη σύνταξη των Personal Statements:

  • Συντάσσουμε εξατομικευμένο personal statement για το πρόγραμμα που επιθυμείτε
  • Παρουσιάζουμε τα δυνατά σας σημεία ώστε να προβάλλεται η καταλληλότητα σας για το πρόγραμμα
  • Ερευνούμε πρωτίστως τις απαιτήσεις των πανεπιστημίων ώστε να εστιάσουμε σε εκείνες τις ικανότητες σας που θα ληφθούν θετικά υπόψη κατά τη διαδικασία αξιολόγησης
  • Το κείμενο που συγγράφουμε είναι μοναδικό για τον καθέναν σας και διαφοροποιείται ανάλογα του προγράμματος και του πανεπιστημίου στο οποίο κάνετε αίτηση
  • Συντάσσεται κατόπιν έρευνας των ικανοτήτων σας και των επαγγελματικών σας στόχων

  Η Academynet διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία, τις τεχνικές και τη γνώση ώστε να αποδείξετε στα πανεπιστήμια ότι διαθέτετε:

  • Ακαδημαϊκές Ικανότητες
  • Πάθος για το αντικείμενο σπουδών
  • Υψηλές Προοπτικές Καριέρας

  Ελάτε λοιπόν στους ειδικούς….. Ελάτε στην Academynet προκειμένου να ξεχωρίσετε!!!

  Ζητήστε τώρα μια δωρεάν κοστολόγηση για τη συγγραφή του Personal Statement σας συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας ή αποστέλλοντας μας email