Πάτησε Enter

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Πάτησε Enter

  Πληροφορίες

  ACADEMYNET

  Για εμάς

  Για την Academynet η συγγραφή είναι Κουλτούρα, είναι Φιλοσοφία, είναι Έμπνευση!! Για αυτό δημιούργησε ένα πολυπληθές δίκτυο υψηλά καταρτισμένων και εξειδικευμένων καθηγητών, ώστε να αφήσει το «στίγμα» της μέσω της υποστήριξης σας σε πάσης φύσεως πονήματα.

  Ο Στόχος μας

  Στόχος της Academynet είναι η παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών εστιάζοντας στην Υπευθυνότητα, Ποιότητα, Αριστεία ούτως ώστε να χτίσει σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και μακρόχρονης συνεργασίας μαζί σας. Εμείς στην Academynet κάνουμε Ακαδημαϊκή Δουλειά για αυτό μας κρατάτε στην πρώτη γραμμή.

  Γιατί να μας επιλέξετε

  Η Academynet διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καθηγητών με διδακτορικά διπλώματα και πολυετή πείρα στον ακαδημαϊκό χώρο και δίνει εγγυήσεις Ακαδημαϊκής Δουλειάς και Επιτυχίας. Επίσης, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς την τιμή που θα πληρώσετε. Εσείς επιλέγετε την τιμή – Εμείς επιλέγουμε να κάνουμε Ακαδημαϊκή Δουλειά!!!

   

  Τιμές

  Η Academynet σας παρέχει Ακαδημαϊκή Δουλειά με χαμηλό κόστος. Επιπλέον, η Academynet σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς την τιμή που θα πληρώσετε καθώς και τον καθηγητή της αρεσκείας σας.

  Διαδικασία Συνεργασίας

  Εφόσον επιλέξετε τον καθηγητή που άπτεται των απαιτήσεων σας, προκαταβάλετε το 50% της συνολικής αξίας του έργου. Στη συνέχεια, σας αποστέλεται το έργο στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση κατόπιν αποπληρωμής του.

  Τρόποι Πληρωμής

  Η Academynet σας παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω της σύγχρονης ηλεκτρονικής εφαρμογής πληρωμών, της Viva Payments.  Μπορείτε επίσης να πληρώσετε την αξία του έργου σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σε μία από τις τέσσερις μεγάλες τράπεζες της Ελλάδας (Εθνική, Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank).

  Συχνές Ερωτήσεις

  Η Academynet απαντά υπεύθυνα και άμεσα σε όλα τα ερωτήματα σας

  Επικοινωνία

  Καλέστε στο 6970 445 824, ή στείλτε email στο info@academynet.edu.gr

  Ωράριο λειτουργίας

  Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00 και το Σάββατο 09:00-17:00. Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε με το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο Academynet ηλεκτρονικά όλο το 24ωρο / 7 ημέρες την εβδομάδα στο info@academynet.edu.gr

  Θέσεις Εργασίας

  Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο Academynet αναζητά διαρκώς σύναψη συνεργασίας με υψηλά εξειδικευμένους και καταρτισμένους επιστήμονες καθώς επεκτείνει συνεχώς την επαγγελματική του δραστηριότητα και τις υπηρεσίες του