Πάτησε Enter

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Πάτησε Enter

  Διαδικασία Συνεργασίας

  ACADEMYNET

  Διαδικασία Συνεργασίας

  Η διαδικασία συνεργασίας σας με την Academynet παρατίθεται ακολούθως:

  Βήμα 1

  Συμπληρώνετε τη φόρμα Δωρεάν κοστολόγηση που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της Academynet ή επικοινωνείτε μέσω email (info@academynet.edu.gr). Συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Dashboard της Academynet. Το Dashboard δημιουργήθηκε προκειμένου να ενημερώνεστε για την πορεία του έργου σας και για να λαμβάνετε εκπτωτικά κουπόνια ανά περιόδους.

  Βήμα 2

  Το ακαδημαϊκό προσωπικό της Academynet θα μελετήσει τα δεδομένα της εργασίας σας και θα σας αποστείλει προσφορές μέσω του Dashboard. Εσείς θα μελετήσετε τις προσφορές των καθηγητών και με βάση το προφίλ του καθενός επιλέγετε τον καθηγητή της αρεσκείας σας. Όλοι οι καθηγητές που προτείνονται για να αναλάβουν το έργο σας εγγυώνται την απόλυτη ικανοποίηση των απαιτήσεων σας. Ωστόσο, σε περίπτωση που τα δεδομένα που αποστέλλετε είναι ασαφή ή ελλιπή θα σας ζητηθούν επιπλέον διευκρινήσεις.

  Βήμα 3

  Εφόσον επιλέξετε την προσφορά με βάση τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής προκαταβάλετε το 50% της συνολικής αξίας του έργου μέσω των εναλλακτικών τρόπων πληρωμής που σας προσφέρει η Academynet.

  Βήμα 4

  Ο καθηγητής που επιλέχθηκε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας ξεκινάει το έργο. Μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του μέσω του Dashboard, το οποίο προτείνεται να επισκέπτεστε συχνά. Επιπλέον, μπορείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για της πορεία του έργου σας και μέσω της συχνής επικοινωνίας σας με την Academynet.

  Βήμα 5

  Η συνεργασία ολοκληρώνεται με την εξόφληση του υπολειπόμενου ποσού της αξίας της υπηρεσίας και στη συνέχεια παραλαμβάνετε το έργο στη συμφωνηθείσα ημερομηνία ή και νωρίτερα. Ωστόσο, αν επιθυμείτε τμηματικές παραδόσεις πρέπει η κάθε παράδοση να συνοδεύεται από το ποσό της αξίας που αντιστοιχεί στο μέρος του έργου που παραλαμβάνετε.

  Επισημαίνεται ότι κάθε καθηγητής αναλαμβάνει με απόλυτη συνέπεια και υπευθυνότητα το έργο που του ανατίθεται. Επίσης, δεσμεύεται να προβεί σε διορθώσεις εντός 30 ημερών μετά την παραλαβή του έργου από εσάς.