Πάτησε Enter

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Πάτησε Enter

  Για εμάς

  ACADEMYNET

  Για εμάς – Academynet

  Για την Academynet η συγγραφή είναι Κουλτούρα, είναι Φιλοσοφία, είναι Έμπνευση!! Για αυτό δημιούργησε ένα δίκτυο υψηλά καταρτισμένων και εξειδικευμένων καθηγητών ώστε να αφήσει το «στίγμα» της μέσω της υποστήριξης σας σε πάσης φύσεως πονήματα. Στόχος της είναι να σας βοηθήσει και να σας καθοδηγήσει με απόλυτη υπευθυνότητα και συνέπεια προκειμένου να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις σπουδές σας. Έχει επιλέξει τους καθηγητές της με αυστηρά κριτήρια, ακριβώς για να διασφαλίσει στο έπακρο την επιτυχία σας. Επίσης, το υψηλά καταρτισμένο ακαδημαϊκό προσωπικό σε ένα μεγάλο ποσοστό διαθέτει διδακτορικά διπλώματα. Επισημαίνεται ότι οι υπόλοιποι  καθηγητές, που απαρτίζουν το ακαδημαϊκό προσωπικό, είναι κάτοχοι τουλάχιστον ενός μεταπτυχιακού τίτλου. Επιπλέον, το ακαδημαϊκό προσωπικό διαθέτει πιστοποιητικά άριστης γνώσης της αγγλικής γλώσσας και αρκετοί και άλλων ξένων γλωσσών. Επίσης, έχει μακροχρόνια διδακτική και συγγραφική εμπειρία επιστημονικών άρθρων και φοιτητικών εργασιών όλων των επιπέδων.

  Επιπρόσθετα, καλύπτονται ειδικότητες που υφίστανται σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, καθώς η Academynet συνεργάζεται με καθηγητές που βρίσκονται στο εξωτερικό. Η ακαδημαϊκή αριστεία των καθηγητών της αποτελεί εγγύηση ότι όχι μόνο θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας αλλά θα τις υπερβούν.

  Για την Academynet, πρώτιστο μέλημα είναι η επιτυχής περάτωση των σπουδών σας. Η Academynet κάνει Ακαδημαϊκή Δουλειά και δίνει εγγυήσεις για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της και την Επιτυχία σας.

  Επιπλέον, είναι το μοναδικό πανεπιστημιακό φροντιστήριο που σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς την τιμή που θα πληρώσετε καθώς και τον καθηγητή της αρεσκείας σας

  Η Academynet πρωτοπορεί παρέχοντας σας τη δυνατότητα να έχετε απευθείας επικοινωνία με τον καθηγητή που θα αναλάβει το έργο σας. Aποφεύγοντας τους μεσάζοντες μειώνεται σημαντικά ο χρόνος παράδοσης του έργου σας.

  Επιπλέον, πάντα φροντίζει για τη σίγουρη επιτυχία σας, λειτουργώντας με υπευθυνότητα, κύρος και αξιοπιστία και φυσικά πάντα με χαμηλό κόστος.

  Επιπλέον, οι υπηρεσίες της Academynet δεν περιορίζονται στον τομέα της συγγραφικής υποστήριξης προς τους φοιτητές. Με γνώμονα την πολυετή πείρα και το διευρυμένο γνωστικό υπόβαθρο του επιστημονικού της προσωπικού παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες και σε επιχειρήσεις. Ήτοι, αναλαμβάνει τη σύνταξη marketing plans, κειμένων για ιστοσελίδες και διαφημιστικών κειμένων που θα απογειώσουν την επιχείρησης σας!