Πάτησε Enter

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Πάτησε Enter

  Συχνές Ερωτήσεις

  ACADEMYNET

  Συχνές Ερωτήσεις

  Ποια είναι η διαδικασία συνεργασίας;

  Διαδικασία Συνεργασίας

  Μια από τις συχνές ερωτήσεις σας αποτελεί η διαδικασία συνεργασίας σας με εμάς. Η διαδικασία συνεργασίας σας με την Academynet παρατίθεται ακολούθως:

  Βήμα 1

  Συμπληρώνετε τη φόρμα Δωρεάν κοστολόγηση που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της Academynet ή επικοινωνείτε μέσω email (info@academynet.edu.gr). Συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Dashboard της Academynet. Το Dashboard δημιουργήθηκε προκειμένου να ενημερώνεστε για την πορεία του έργου σας και για να λαμβάνετε εκπτωτικά κουπόνια ανά περιόδους.

  Βήμα 2

  Το ακαδημαϊκό προσωπικό της Academynet θα μελετήσει τα δεδομένα της εργασίας σας και θα σας αποστείλει προσφορές μέσω του Dashboard. Εσείς θα μελετήσετε τις προσφορές των καθηγητών και με βάση το προφίλ του καθενός, επιλέγετε τον καθηγητή της αρεσκείας σας. Όλοι οι καθηγητές που προτείνονται για να αναλάβουν το έργο σας εγγυώνται την απόλυτη ικανοποίηση των απαιτήσεων σας. Ωστόσο, σε περίπτωση που τα δεδομένα που αποστέλλετε είναι ασαφή ή ελλιπή θα σας ζητηθούν επιπλέον διευκρινήσεις.

  Βήμα 3

  Εφόσον επιλέξετε την προσφορά με βάση τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής, προκαταβάλετε το 50% της συνολικής αξίας του έργου μέσω των εναλλακτικών τρόπων πληρωμής που σας προσφέρει η Academynet.

  Βήμα 4

  Ο καθηγητής που επιλέχθηκε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας ξεκινάει το έργο. Μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του μέσω του Dashboard, το οποίο προτείνεται να επισκέπτεστε συχνά. Επιπλέον, μπορείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για της πορεία του έργου σας και μέσω της συχνής επικοινωνίας σας με την Academynet.

  Βήμα 5

  Η συνεργασία ολοκληρώνεται με την εξόφληση του υπολειπόμενου ποσού της αξίας της υπηρεσίας και στη συνέχεια παραλαμβάνετε το έργο στη συμφωνηθείσα ημερομηνία ή και νωρίτερα. Ωστόσο, αν επιθυμείτε τμηματικές παραδόσεις πρέπει η κάθε παράδοση να συνοδεύεται από το ποσό της αξίας που αντιστοιχεί στο μέρος του έργου που παραλαμβάνετε.

  Επισημαίνεται ότι κάθε καθηγητής αναλαμβάνει με απόλυτη συνέπεια και υπευθυνότητα το έργο που του ανατίθεται. Επίσης, δεσμεύεται να προβεί σε διορθώσεις εντός 30 ημερών μετά την παραλαβή του έργου από εσάς.

  Πως εγγυάστε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες;

  Συχνές Ερωτήσεις: Εγγυήσεις της Academynet

  Μια από τις συχνές ερωτήσεις σας αφορά τις εγγυήσεις της Academynet. Η Academynet δίνει Εγγυήσεις Ακαδημαϊκής Δουλειάς και Επιτυχίας για να χτίσει σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης μαζί σας. Αποτελεί το μοναδικό Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο που δίνει εγγυήσεις για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του.

  Η Academynet εγγυάται υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διότι

  • Επιλέγει το εξειδικευμένο της προσωπικό μέσα από μια εποπτική διαδικασία αυστηρών κριτηρίων. Η ένταξη ενός συνεργάτη στο δίκτυο των καθηγητών της, προϋποθέτει την κατοχή τουλάχιστον ενός μεταπτυχιακού τίτλου και την μακρόχρονη εμπειρία στη συγγραφή επιστημονικών δοκιμίων.
  • Οι περισσότεροι καθηγητές της είναι διδάκτορες ή υποψήφιοι διδάκτορες. Επίσης, όλοι διαθέτουν πολυετή διδακτική και συγγραφική πείρα στους αντίστοιχους τομείς των σπουδών τους στον ακαδημαϊκό χώρο.
  • Το δίκτυο των άριστα εξειδικευμένων και καταρτισμένων καθηγητών της αυξάνεται συνεχώς ούτως ώστε να υπάρχει δυνατότητα επιλογής από εσάς των πιο κατάλληλων με βάση τις απαιτήσεις σας. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται στο έπακρο η επιτυχία σας.
  • Μεγάλος αριθμός των εξειδικευμένων καθηγητών της διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στο εξωτερικό με ειδίκευση στα πιο σύγχρονα και εξειδικευμένα γνωστικά πεδία
  • Καλύπτει ειδικότητες που υφίστανται σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Η Academynet συνεργάζεται με καθηγητές που βρίσκονται είτε ως ερευνητές είτε ως ακαδημαϊκοί στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού.
  • Το έμπειρο ακαδημαϊκό της προσωπικό γνωρίζει τις απαιτήσεις των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Ελλάδας και του εξωτερικού
  • Διερευνώνται πρωτίστως οι ατομικές σας ανάγκες ούτως ώστε το ακαδημαϊκό της προσωπικό να ανταποκριθεί με απόλυτη επιτυχία στις απαιτήσεις σας
  • Το έργο σας ελέγχεται πριν την παράδοση του από σύγχρονο λογισμικό ελέγχου λογοκλοπής. Κανένα έργο δεν παραδίδεται αν δεν έχει ελεγχθεί για λογοκλοπή.
  • Τηρούνται αυστηρώς οι επιστημονικοί κανόνες συγγραφής εργασιών

  Πώς εγγυάστε ότι το παρεχόμενο έργο είναι απαλλαγμένο από λογοκλοπή (plagiarism);

  Συχνές Ερωτήσεις: Τα έργα της Academynet είναι απαλλαγμένα από Λογοκλοπή

  Μια από τις συχνές ερωτήσεις σας είναι αν το παρεχόμενο έργο είναι απαλλαγμένο από λογοκλοπή.

  Η Academynet γνωρίζοντας τα λογισμικά ελέγχου λογοκλοπής που χρησιμοποιούν τα πανεπιστήμια, έχει στη διάθεση της το πιο σύγχρονο λογισμικό ελέγχου λογοκλοπής, για να διασφαλίσει την αξιοπιστία του έργου σας. Παρόλο που το ακαδημαϊκό προσωπικό της Academynet διαθέτει πλήρη γνώση και εμπειρία στη συγγραφή επιστημονικών κειμένων και τηρεί τους γενικά παραδεκτούς επιστημονικούς κανόνες συγγραφής εργασιών, όλες οι εργασίες σαρώνονται μέσω σύγχρονου και εγκεκριμένου λογισμικού ελέγχου λογοκλοπής, για να σας δοθεί 100% Εγγύηση Επιτυχίας των εργασιών σας.

  Πώς λαμβάνω το έργο μου;

  Σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά μέσω email.

  Πώς θα πληρώσω την υπηρεσία που μου προσφέρετε;

  Συχνές Ερωτήσεις: Τρόποι πληρωμής των υπηρεσιών της Academynet

  Η Academynet σας παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής:

  Μέσω τεσσάρων τραπεζών. Μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σε μία από τις τέσσερις μεγάλες τράπεζες (Εθνική, Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank). Εφόσον αποφασίσετε να συνεργαστείτε μαζί μας, σας αποστέλλουμε μέσω email τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού της τράπεζας που σας εξυπηρετεί. Το έργο ξεκινάει αμέσως μόλις γίνει επιβεβαίωση της κατάθεσης σας.

  Μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής πληρωμών της Viva Payments. Η εφαρμογή Viva Payments αποτελεί ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές σας μέσω των χρεωστικών και πιστωτικών καρτών σας καθώς  κατά τη συμπλήρωση των στοιχειών της κάρτας σας κανένα στοιχείο (αριθμός κάρτας, CCV2 κλπ.) δεν αποθηκεύεται στις βάσεις δεδομένων της Academynet. Οι υποστηριζόμενοι τύποι καρτών είναι Visa και MasterCard.

  Πως αντιμετωπίζετε το γεγονός ότι απαιτώ εμπιστευτικότητα της παραγγελίας μου και των στοιχείων μου;

  Συχνές Ερωτήσεις: Τηρείται Εμπιστευτικότητα των Προσωπικών Στοιχείων

  Μια από τις συχνές ερωτήσεις σας είναι αν τηρείται εμπιστευτικότητα των προσωπικών στοιχείων σας. Η Academynet εγγυάται ότι όλα τα προσωπικά δεδομένα και στοιχεία που της αποστέλλετε προστατεύονται και σε καμία περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν κοινοποιούνται ούτε στο δίκτυο των καθηγητών της.  Γι’ αυτό και κατά την εγγραφή σας στο Dashboard της ιστοσελίδας της Academynet, το σύστημα παραθέτει ως όνομα χρήστη τα αρχικά γράμματα του ονοματεπώνυμού σας.  Μέσω των αρχικών γραμμάτων του ονοματεπώνυμού σας έχετε επικοινωνία με τους καθηγητές που αναλαμβάνουν το έργο σας. Επισημαίνεται ότι σε καμία περίπτωση οι καθηγητές δεν έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα. Επίσης η Academynet εγγυάται ότι όλες οι υπηρεσίες που σας παρέχονται δεν πρόκειται να μεταπωληθούν ή  να κοινοποιηθούν σε τρίτους σε καμία περίπτωση.

  Γιατί να επιλέξω εσάς;

  Γιατί να επιλέξω εσάς;

  Οι λόγοι για να επιλέξετε την Academynet είναι πολυάριθμοι. Η Academynet σας παρέχει αξιόπιστη και ολοκληρωμένη υποστήριξη σε Φοιτητικές Εργασίες, Εργασίες ΕΑΠ – ΑΠΚΥ, Εργασίες Εξαμήνου, Μεταπτυχιακές Εργασίες Εξαμήνου, Πτυχιακές Εργασίες, Διπλωματικές Εργασίες, Μεταπτυχιακές Διατριβές, Παρουσιάσεις σε PowerPoint, Διορθώσεις Φοιτητικών Εργασιών, Στατιστική Ανάλυση, Ερευνητικές Αναλύσεις, Ερευνητικές Προτάσεις (Research Proposal), Ερευνητικές Εργασίες (Research Paper), Έλεγχο Λογοκλοπής (plagiarism), Άρθρα, Ομιλία – Εισήγηση, Marketing Plan, Κείμενα Ιστοσελίδων, Διαφημιστικά Κείμενα, Επιμέλεια Κειμένων – Βιβλίων.

  Το υψηλά καταρτισμένο ακαδημαϊκό προσωπικό της Academynet με πολυετή πείρα στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, εγγυάται εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η εμπειρία και η ακαδημαϊκή αριστεία του ακαδημαϊκού προσωπικού της Academynet, του προσδίδει την ικανότητα να σας παρέχει το τρίπτυχο:

  ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ – ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

   

  Οι λόγοι για να επιλέξετε το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο Academynet

  • Είναι το μοναδικό πανεπιστημιακό φροντιστήριο που σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς την τιμή που θα πληρώσετε καθώς και τον καθηγητή της αρεσκείας σας.
  • Η Academynet πρωτοπορεί παρέχοντας σας τη δυνατότητα να έχετε απευθείας επικοινωνία με τον καθηγητή που θα αναλάβει το έργο σας
  • Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καθηγητών με διδακτορικά διπλώματα και πολυετή πείρα στον ακαδημαϊκό χώρο
  • Σας δίνει 100% Εγγύηση Επιτυχίας καθώς το ακαδημαϊκό του προσωπικό γνωρίζει τις απαιτήσεις των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Ελλάδας και του εξωτερικού
  • Μεγάλος αριθμός των καθηγητών της Academynet διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στο εξωτερικό με ειδίκευση στα πιο σύγχρονα και εξειδικευμένα γνωστικά πεδία
  • Διερευνώνται πρωτίστως οι ατομικές σας ανάγκες ούτως ώστε το ακαδημαϊκό του προσωπικό να ανταποκριθεί με απόλυτη επιτυχία στις απαιτήσεις σας
  • Σας παρέχει εγγύηση εξατομικευμένης υποστήριξης με απόλυτη υπευθυνότητα και συνέπεια ως την περάτωση του έργου σας αλλά και μετά την ολοκλήρωση του
  • Σας παρέχει ταχύτατη εξυπηρέτηση και άμεση ανταπόκριση στα ερωτήματα σας έως ότου να ολοκληρωθεί η εργασία σας
  • Σας παρέχει 100% Εγγύηση Επιτυχίας καθώς το έργο σας ελέγχεται πριν την παράδοση του από σύγχρονο λογισμικό ελέγχου λογοκλοπής
  • Εγγυάται ότι το παρεχόμενο έργο είναι μοναδικό και δεν αποτελεί προϊόν αντιγραμμένης εργασίας
  • Η Academynet δίνει εγγυήσεις Ακαδημαϊκής Δουλειάς κάνοντας εκπτώσεις μόνο στις τιμές, όχι στην ποιότητα. Για αυτό σας παρέχει οικονομικά πακέτα εργασιών που το ποσοστό έκπτωσης προσδιορίζεται από τον όγκο των εργασιών που της αναθέτετε
  • Σας προσφέρει εναλλακτικούς και σύγχρονους τρόπους πληρωμής
  • Τηρούνται αυστηρώς οι επιστημονικοί κανόνες συγγραφής εργασιών
  • Τηρούνται αυστηρώς τα χρονοδιαγράμματα των τμηματικών και τελικών παραδόσεων
  • Τηρείται ρητώς η πολιτική απορρήτου των προσωπικών σας στοιχείων

  Ποιοι είναι οι στόχοι σας;

  Συχνές Ερωτήσεις: Ο Στόχος  μας – Κάνουμε Ακαδημαϊκή Δουλειά – Μας επιλέγετε

  Μια από τις συχνές ερωτήσεις σας αφορά τους στόχους μας.

  Για την Academynet η συγγραφή είναι Κουλτούρα, είναι Φιλοσοφία, είναι Έμπνευση!! Για αυτό δημιούργησε ένα δίκτυο υψηλά καταρτισμένων και εξειδικευμένων καθηγητών ώστε να παρέχει πάσης φύσεως συγγραφικές υπηρεσίες σε φοιτητές και επιχειρήσεις.

  Στόχος της Academynet είναι να σας βοηθήσει και να σας καθοδηγήσει, μέσω των συγγραφικών της υπηρεσιών, με απόλυτη υπευθυνότητα και συνέπεια. Επίσης, μέσω του έργου της αποσκοπεί να χτίσει σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης μαζί σας κάνοντας Ακαδημαϊκή Δουλειά με χαμηλό κόστος. Πρώτιστο μέλημα της είναι η δική σας επιτυχία, παρέχοντας σας ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη υποστήριξη.

  Τους καθηγητές – επιστήμονες, η Academynet τους έχει επιλέξει με αυστηρά κριτήρια, ακριβώς για να διασφαλίσει στο έπακρο την επιτυχία σας. Το εξειδικευμένο και με ακαδημαϊκή πείρα προσωπικό της Academynet, ειδικεύεται στην υποστήριξη συγγραφής φοιτητικών εργασιών όλων των επιπέδων. Με γνώμονα την ακαδημαϊκή τους αριστεία και την ενδελεχή διερεύνηση του ακαδημαϊκού τους προφίλ, η Academynet σας εγγυάται ότι μπορούν όχι μόνο να ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας αλλά και να τις υπερβούν.

  Ωστόσο, η Academynet φροντίζει να εξελίσσεται συνεχώς, βελτιώνοντας και εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες της. Επομένως, οι υπηρεσίες της Academynet δεν περιορίζονται στον τομέα της συγγραφικής υποστήριξης προς τους φοιτητές. Με γνώμονα την πολυετή πείρα και το διευρυμένο γνωστικό υπόβαθρο του επιστημονικού της προσωπικού παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες και σε επιχειρήσεις. Ήτοι, αναλαμβάνει τη σύνταξη marketing plans, κειμένων για ιστοσελίδες και διαφημιστικών κειμένων που θα απογειώσουν την επιχείρησης σας!

  Οι στόχοι της Academynet και οι δικοί σας είναι κοινοί. Η Academynet σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με χαμηλό κόστος και εσείς την επιλέγετε κρατώντας την στην πρώτη γραμμή. Η Academynet εκπληρώνει τις προσδοκίες σας γι’ αυτό και την επιλέγετε.

  Επίσης η Academynet είναι το μοναδικό πανεπιστημιακό φροντιστήριο που σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς την τιμή που θα πληρώσετε καθώς και τον καθηγητή – επιστήμονα της αρεσκείας σας.

  Η Academynet πρωτοπορεί παρέχοντας σας τη δυνατότητα να έχετε απευθείας επικοινωνία με τον καθηγητή που θα αναλάβει το έργο σας. Αποφεύγοντας τους μεσάζοντες  μειώνεται σημαντικά ο χρόνος παράδοσης του έργου σας.

  Ζητήστε τώρα μια δωρεάν κοστολόγηση για την υπηρεσία που επιθυμείτε από την Academynet

  Ποια γνωστικά πεδία καλύπτετε;

  Γνωστικά Πεδία

  Μία από τις συχνές ερωτήσεις σας αναφέρεται στα γνωστικά πεδία που καλύπτει το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο Academynet. Η Academynet καλύπτει πάνω από 100 γνωστικά πεδία καθώς διαθέτει ένα πολυάριθμο δίκτυο καθηγητών που είναι υψηλά καταρτισμένοι σε αυτά τα γνωστικά αντικείμενα. Δείτε εδώ τα γνωστικά αντικείμενα που καλύπτονται.

  Ποιοι είναι οι όροι συνεργασίας σας;

  Οι όροι συνεργασίας της Academynet παρατίθενται στον σύνδεσμο Όροι Χρήσης.