Πάτησε Enter

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Πάτησε Enter

  Συχνές Ερωτήσεις

  ACADEMYNET

  Συχνές Ερωτήσεις

  Ποια είναι η διαδικασία συνεργασίας;

  Διαδικασία Συνεργασίας

  Μια από τις συχνές ερωτήσεις σας αποτελεί η διαδικασία συνεργασίας σας με εμάς. Η διαδικασία συνεργασίας σας με την Academynet παρατίθεται ακολούθως:

  Βήμα 1

  Συμπληρώνετε τη φόρμα Δωρεάν κοστολόγηση που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της Academynet ή επικοινωνείτε μέσω email (info@academynet.edu.gr). Συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Dashboard της Academynet. Το Dashboard δημιουργήθηκε προκειμένου να ενημερώνεστε για την πορεία του έργου σας και για να λαμβάνετε εκπτωτικά κουπόνια ανά περιόδους.

  Βήμα 2

  Το ακαδημαϊκό προσωπικό της Academynet θα μελετήσει τα δεδομένα της εργασίας σας και θα σας αποστείλει προσφορές μέσω του Dashboard. Εσείς θα μελετήσετε τις προσφορές των καθηγητών και με βάση το προφίλ του καθενός, επιλέγετε τον καθηγητή της αρεσκείας σας. Όλοι οι καθηγητές που προτείνονται για να αναλάβουν το έργο σας εγγυώνται την απόλυτη ικανοποίηση των απαιτήσεων σας. Ωστόσο, σε περίπτωση που τα δεδομένα που αποστέλλετε είναι ασαφή ή ελλιπή θα σας ζητηθούν επιπλέον διευκρινήσεις.

  Βήμα 3

  Εφόσον επιλέξετε την προσφορά με βάση τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής, προκαταβάλετε το 50% της συνολικής αξίας του έργου μέσω των εναλλακτικών τρόπων πληρωμής που σας προσφέρει η Academynet.

  Βήμα 4

  Ο καθηγητής που επιλέχθηκε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας ξεκινάει το έργο. Μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του μέσω του Dashboard, το οποίο προτείνεται να επισκέπτεστε συχνά. Επιπλέον, μπορείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για της πορεία του έργου σας και μέσω της συχνής επικοινωνίας σας με την Academynet.

  Βήμα 5

  Η συνεργασία ολοκληρώνεται με την εξόφληση του υπολειπόμενου ποσού της αξίας της υπηρεσίας και στη συνέχεια παραλαμβάνετε το έργο στη συμφωνηθείσα ημερομηνία ή και νωρίτερα. Ωστόσο, αν επιθυμείτε τμηματικές παραδόσεις πρέπει η κάθε παράδοση να συνοδεύεται από το ποσό της αξίας που αντιστοιχεί στο μέρος του έργου που παραλαμβάνετε.

  Επισημαίνεται ότι κάθε καθηγητής αναλαμβάνει με απόλυτη συνέπεια και υπευθυνότητα το έργο που του ανατίθεται. Επίσης, δεσμεύεται να προβεί σε διορθώσεις εντός 30 ημερών μετά την παραλαβή του έργου από εσάς.

  Πώς λαμβάνω το έργο μου;

  Σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά μέσω email.

  Πώς θα πληρώσω την υπηρεσία που μου προσφέρετε;

  Συχνές Ερωτήσεις: Τρόποι πληρωμής των υπηρεσιών της Academynet

  Η Academynet σας παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής:

  Μέσω τεσσάρων τραπεζών. Μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σε μία από τις τέσσερις μεγάλες τράπεζες (Εθνική, Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank). Εφόσον αποφασίσετε να συνεργαστείτε μαζί μας, σας αποστέλλουμε μέσω email τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού της τράπεζας που σας εξυπηρετεί. Το έργο ξεκινάει αμέσως μόλις γίνει επιβεβαίωση της κατάθεσης σας.

  Μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής πληρωμών της Viva Payments. Η εφαρμογή Viva Payments αποτελεί ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές σας μέσω των χρεωστικών και πιστωτικών καρτών σας καθώς  κατά τη συμπλήρωση των στοιχειών της κάρτας σας κανένα στοιχείο (αριθμός κάρτας, CCV2 κλπ.) δεν αποθηκεύεται στις βάσεις δεδομένων της Academynet. Οι υποστηριζόμενοι τύποι καρτών είναι Visa και MasterCard.

  Πως αντιμετωπίζετε το γεγονός ότι απαιτώ εμπιστευτικότητα της παραγγελίας μου και των στοιχείων μου;

  Συχνές Ερωτήσεις: Τηρείται Εμπιστευτικότητα των Προσωπικών Στοιχείων

  Μια από τις συχνές ερωτήσεις σας είναι αν τηρείται εμπιστευτικότητα των προσωπικών στοιχείων σας. Η Academynet εγγυάται ότι όλα τα προσωπικά δεδομένα και στοιχεία που της αποστέλλετε προστατεύονται και σε καμία περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν κοινοποιούνται ούτε στο δίκτυο των καθηγητών της.  Γι’ αυτό και κατά την εγγραφή σας στο Dashboard της ιστοσελίδας της Academynet, το σύστημα παραθέτει ως όνομα χρήστη τα αρχικά γράμματα του ονοματεπώνυμού σας.  Μέσω των αρχικών γραμμάτων του ονοματεπώνυμού σας έχετε επικοινωνία με τους καθηγητές που αναλαμβάνουν το έργο σας. Επισημαίνεται ότι σε καμία περίπτωση οι καθηγητές δεν έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα. Επίσης η Academynet εγγυάται ότι όλες οι υπηρεσίες που σας παρέχονται δεν πρόκειται να μεταπωληθούν ή  να κοινοποιηθούν σε τρίτους σε καμία περίπτωση.

  Γιατί να επιλέξω εσάς;

  Γιατί να επιλέξω εσάς;

  Οι λόγοι για να επιλέξετε την Academynet είναι πολυάριθμοι. Η Academynet σας παρέχει αξιόπιστη και ολοκληρωμένη υποστήριξη σε Φοιτητικές Εργασίες,  Εργασίες Εξαμήνου, Πτυχιακές Εργασίες, Διπλωματικές Εργασίες, Παρουσιάσεις σε PowerPoint,  Στατιστική Ανάλυση, Έλεγχο Λογοκλοπής (plagiarism),  Marketing Plan, Κείμενα Ιστοσελίδων, Διαφημιστικά Κείμενα, Επιμέλεια Κειμένων – Βιβλίων.

  Το υψηλά καταρτισμένο ακαδημαϊκό προσωπικό της Academynet με πολυετή πείρα στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, εγγυάται εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η εμπειρία και η ακαδημαϊκή αριστεία του ακαδημαϊκού προσωπικού της Academynet, του προσδίδει την ικανότητα να σας παρέχει το τρίπτυχο:

  ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ – ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

   

  Οι λόγοι για να επιλέξετε το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο Academynet

  Ποια γνωστικά πεδία καλύπτετε;

  Γνωστικά Πεδία

  Μία από τις συχνές ερωτήσεις σας αναφέρεται στα γνωστικά πεδία που καλύπτει το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο Academynet. Η Academynet καλύπτει πάνω από 100 γνωστικά πεδία καθώς διαθέτει ένα πολυάριθμο δίκτυο καθηγητών που είναι υψηλά καταρτισμένοι σε αυτά τα γνωστικά αντικείμενα. Δείτε εδώ τα γνωστικά αντικείμενα που καλύπτονται.

  Ποιοι είναι οι όροι συνεργασίας σας;

  Οι όροι συνεργασίας της Academynet παρατίθενται στον σύνδεσμο Όροι Χρήσης.