Πάτησε Enter

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Πάτησε Enter

  Σπουδές στην Αγγλία

  Φοιτητικές Εργασίες AcademyNet

  Σπουδές στην Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία, Β. Ιρλανδία

  Σπουδές στην Αγγλία – Σπουδές υψηλού κύρους

  Αν ενδιαφέρεστε για σπουδές με διεθνή αναγνώριση, σε σύντομο χρονικό διάστημα, επιλέξτε τη Βρετανία. Τα πανεπιστήμια της Αγγλίας, Σκωτίας, Ουαλίας και της Β. Ιρλανδίας παρέχουν προγράμματα προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε φοιτητή ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης και απαιτήσεων. Επισημαίνεται ότι οι σπουδές στην Αγγλία θα σας παράσχουν μελλοντικά συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι οι σπουδές στην Αγγλία, Ουαλία, Σκωτία και Β. Ιρλανδία γίνονται πραγματικότητα με χαμηλό κόστος! Τα δίδακτρα φοίτησης προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών καλύπτονται με φοιτητικό δάνειο το οποίο παρέχεται από το Βρετανικό κράτος. Το δάνειο θα το αποπληρώσετε μετά την αποφοίτηση σας μόνο εφόσον το ετήσιο σας εισόδημα υπερβαίνει τις £25.000 ετησίως (περίπου 28.060€). Αν ωστόσο οι αποδοχές σας δεν ξεπεράσουν ποτέ τις £25.000 ετησίως τότε το φοιτητικό δάνειο δεν θα αποπληρωθεί ποτέ και μετά την πάροδο 30 ετών θα παραγραφεί. Να θυμάστε ότι το κρατικό δάνειο, το οποίο καλύπτει τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία δεν αποτελεί μέρος των ευρωπαϊκών κονδυλίων. Επομένως υπόκειται στην ευχέρεια του βρετανικού κράτους να συνεχίσει τη χρηματοδότηση των σπουδών σας σε περίπτωση BREXIT.

  Οι σπουδές στην Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία, Β. Ιρλανδία είναι μια άριστη και παράλληλα οικονομικά συμφέρουσα επιλογή για εσάς. 

   

  Γιατί να σπουδάσετε στην Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία, Β. Ιρλανδία

  Γιατί να σπουδάσετε στην Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία, Β. Ιρλανδία:  Σπουδάστε σε πανεπιστήμια της Αγγλίας ώστε να έχουν αξία τα χρήματα που θα επενδύσετε!!

  • Ταχύτερη αποφοίτηση. Ενδεικτικά απόκτηση πτυχίου Bachelor σε 3 μόνο χρόνια και μεταπτυχιακού τίτλου σε 12 μήνες πλήρους φοίτησης
  • Οι Βρετανικοί τίτλοι σπουδών χαίρουν διεθνούς αναγνώρισης και εκτίμησης. Τα Βρετανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα κατατάσσονται σταθερά μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο
  • Η απόκτηση πτυχίου από βρετανικό πανεπιστήμιο ισοδυναμεί με πιστοποιητικό άριστης γνώσης της αγγλικής γλώσσας
  • Με εγκύκλιό του ΔΟΑΤΑΠ αναγνωρίζονται όλα τα πτυχία της Μ. Βρετανίας ως ΙΣΟΤΙΜΑ με τα αντίστοιχα Ελληνικά.
  • Τα Πανεπιστήμια διαθέτουν εξαιρετικές κτιριακές εγκαταστάσεις όπως αίθουσες διαλέξεων και σεμιναρίων, φοιτητικές εστίες με άριστη υποδομή, σύγχρονα εργαστήρια, πλήρως οργανωμένες βιβλιοθήκες
  • Δίνετε άλλη διάσταση και κύρος στο βιογραφικό σας και αποκτάτε συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας
  • Σας παρέχονται τα απαραίτητα εκπαιδευτικά εφόδια προκειμένου να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής. Τα βρετανικά πανεπιστήμια μέσω του συνδυασμού σπουδών ακαδημαϊκής και επαγγελματικής κατεύθυνσης, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.
  • Το κόστος φοίτησης στα πανεπιστήμια της Αγγλίας, Σκωτίας, Ουαλίας και Β. Ιρλανδίας δεν υπερβαίνει το κόστος σπουδών στην Ελλάδα καθώς το βρετανικό κράτος καλύπτει τα δίδακτρα μέσω της παροχής φοιτητικού δανείου. Επιπλέον, το κόστος διαβίωσης στη Μεγάλη Βρετανία δεν είναι υψηλότερο της Ελλάδας για έναν φοιτητή που σπουδάζει σε ελληνικό εκπαιδευτικό ίδρυμα εκτός του τόπου μόνιμης κατοικίας του.
  • Διαμονή σε πολυτελείς φοιτητικές εστίες των πανεπιστημίων που δεν έχουν καμία σχέση με τις ελληνικές! Αξίζει να επισημανθεί ότι οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ των 180 – 500 στερλινών μηνιαίως!!! Σε αυτήν την τιμή συμπεριλαμβάνεται το ηλεκτρικό ρεύμα, η θέρμανση, το νερό και το Internet που σημαίνει ότι οι τιμές είναι πολύ προσιτές συγκριτικά με της Ελλάδας. Οι φοιτητικές εστίες βρίσκονται εντός της Πανεπιστημιούπολης, κάτι που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να διανύσουν οι φοιτητές μεγάλες αποστάσεις για να φτάσουν στο πανεπιστήμιο.
  • Υπάρχουν πολλές επιλογές για να αντισταθμίσετε το κόστος διαβίωσης στη Μεγάλη Βρετανία ώστε να αποτελέσουν οι σπουδές σας μια εξαιρετική εμπειρία ζωής με χαμηλό κόστος. Ενδεικτικά, οι βιβλιοθήκες παρέχουν πλήρη υποστήριξη στον φοιτητή και δεν είναι υποχρεωτική η αγορά των βασικών εγχειριδίων. Επίσης, μέσω της φοιτητικής κάρτας εξοικονομείτε χρήματα σε πολλές επιχειρήσεις (εστίασης, ένδυσης & υπόδησης, διασκέδασης, μεταφορές κτλ.)

  Τι αναλαμβάνει η Academynet

  Σπουδές στην Αγγλία – Σπουδές στην Ουαλία – Σπουδές στη Σκωτία – Σπουδές στη Β.Ιρλανδία

  • Τη σύνταξη και υποβολή της αίτησης για εξασφάλιση φοιτητικού δανείου.
  • Πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους χρηματοδότησης των σπουδών σας (χαμηλότοκα δάνεια, υποτροφίες, κτλ.).
  • Αξιόπιστη συμβουλευτική υποστήριξη ώστε να μειώσετε το κόστος διαβίωσης σας στη Μεγάλη Βρετανία.
  • Τη σύνταξη και υποβολή της αίτησης για εξασφάλιση εστίας διαμονής είτε σε εστίες του πανεπιστημίου είτε σε ιδιωτικές .
  • Την εύρεση της κατάλληλης ειδικότητας και προγράμματος σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας μέσω του τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού.
  • Αναλυτικές πληροφορίες για τις σχολές και τα Πανεπιστήμια (διάρκεια σπουδών, κόστος φοίτησης και διαμονής, κ.λπ.)
  • Σας πληροφορούμε για τις διαθέσιμες επιλογές προγραμμάτων.
  • Τη σύνταξη και υποβολή της αίτησης σας σε 5 πανεπιστήμια της επιλογής σας προσκομίζοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα.
  • Την παρακολούθηση της αίτησης σας για οποιοδήποτε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα
  • Την επικοινωνία με τα πανεπιστήμια, τη διαχείριση των απαντήσεων και των προσφορών των πανεπιστημίων έως την εισαγωγή σας.
  • Την επιτυχή σύνταξη του Personal Statement που αναδεικνύει τα προσόντα και τις δυνατότητες σας . Ένα σωστά συνταγμένο Personal Statement συμβάλλει καθοριστικά στην εξασφάλιση μιας θέσης σε ένα βρετανικό πανεπιστήμιο.
  • Την καθοδήγηση σας ως προς τη σύνταξη των συστατικών σας επιστολών (references) σε συνεργασία με τους καθηγητές ή/και εργοδότες τους οποίους εσείς θα μας υποδείξετε.
  • Τη μετάφραση και επικύρωση όλων των σχετικών απαιτούμενων εγγράφων από το Βρετανικό Συμβούλιο.
  • Τη σύνταξη του βιογραφικού σας σημειώματος στην αγγλική γλώσσα. Η φόρμα του βιογραφικού διαφοροποιείται για κάθε φοιτητή και δεν χρησιμοποιείται μια τυποποιημένη για όλους.
  • Πρακτικές συμβουλές και πληροφορίες προκειμένου να εγκλιματιστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο νέο περιβάλλον. Πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους μετακίνησης, τη διαμονή σας, το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών αλλά και τον τρόπο λειτουργίας του πανεπιστημίου, την ιατρική περίθαλψη, την ελληνική φοιτητική ένωση κτλ.
  • Επιλογή των κατάλληλων πανεπιστημίων ή κολεγίων προετοιμασίας (foundation) εφ’ όσον αυτό απαιτείται.

  Η άποψη ότι η Μεγάλη Βρετανία δεν είναι οικονομικά προσιτή για τους φοιτητές είναι ένας μύθος!!! Εμείς έχουμε τις γνώσεις και την εμπειρία προκειμένου να απολαύσετε υψηλού κύρους σπουδές και διαμονή με χαμηλό κόστος.

   

  Γιατί να επιλέξετε την Academynet για σπουδές στην Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία, Β. Ιρλανδία;

  Ο κύριος σκοπός της Academynet είναι να σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να επιλέξετε το ακαδημαϊκό πεδίο και προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα που σας ταιριάζει. Εμείς στην Academynet έχουμε τη γνώση και την εμπειρία που απαιτείται ώστε να εισαχθείτε στο πανεπιστήμιο της επιλογής σας. Επίσης, εξασφαλίζουμε το φοιτητικό δάνειο ως προς την κάλυψη των διδάκτρων φοίτησης σας ή και των εξόδων διαβίωσης σας (σε περίπτωση μεταπτυχιακών σπουδών). Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την εύρεση εστίας διαμονής σύμφωνα με τις ανάγκες σας και την οικονομική σας δυνατότητα.

  Εμείς σας παρέχουμε ολοκληρωμένη και εκτενή καθοδήγηση από το στάδιο της αποφοίτησης σας από το λύκειο έως την εισαγωγή σας στο πανεπιστήμιο που επιθυμείτε. Ξεκινάμε από το στάδιο του επαγγελματικού προσανατολισμού ώστε να επιλέξετε την ειδικότητα και το πρόγραμμα που άπτεται των ενδιαφερόντων σας.  Μέσω της καθοδήγησης μας θα επιλέξετε το ακαδημαϊκό πεδίο, το πρόγραμμα και το πανεπιστήμιο που σας ταιριάζει ώστε το πτυχίο που θα λάβετε να αποτελεί μια εξαιρετική επένδυση για το μέλλον.

  Εμείς:

  • Σας απαλλάσσουμε από το άγχος της πολύπλοκης και χρονοβόρας διαδικασίας των αιτήσεων
  • Σας παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις για σπουδές
  • Σας προσφέρουμε υπηρεσίες ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες σύμφωνα με τις ανάγκες σας
  • Σας καθοδηγούμε ως προς την ομαλή ένταξη σας και προσαρμογή σας στον νέο τρόπο ζωής
  • Διαθέτουμε τις υπηρεσίες μας είτε μεμονωμένα ή σε ένα πλήρες πακέτο (εξασφάλιση θέσης, φοιτητικού δανείου και εστίας, τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού).

  Η Academynet παρέχει πανελλαδικά υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε λογικές τιμές ώστε να είναι προσιτές σε όλους. Οι σπουδές στην Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία και Β. Ιρλανδία είναι μια άριστη και παράλληλα οικονομικά συμφέρουσα επιλογή για εσάς.