Πάτησε Enter

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Πάτησε Enter

  Έλεγχος Λογοκλοπής

  ACADEMYNET

  Έλεγχος Λογοκλοπής

  Έλεγχος Λογοκλοπής Εργασιών Ελλάδας, Εξωτερικού, ΕΑΠ, ΑΠΚΥ

  Ο έλεγχος λογοκλοπής αποτελεί μια επιβεβλημένη εργασία πριν την παράδοση ενός επιστημονικού συγγράμματος. Αδιαμφισβήτητα η εκπόνηση μιας εργασίας αποτελεί ένα δύσκολο έργο για τον φοιτητή. Η χρησιμοποίηση επιστημονικού λόγου χωρίς την παράθεση ολόκληρων αποσπασμάτων αυτολεξεί, θεωρείται για τον φοιτητή ένα απαιτητικό έργο. Ωστόσο, η χρήση αυτούσιων αποσπασμάτων από τη βιβλιογραφία και η μη σωστή χρησιμοποίηση παραπομπών εντός του κειμένου, οδηγούν στη λογοκλοπή. Οπότε, αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για την εγκυρότητα της εργασίας ελάτε στην Academynet.  Η Academynet έχει στη διάθεση της το πιο σύγχρονο λογισμικό ελέγχου λογοκλοπής, για να διασφαλίσει την αξιοπιστία του έργου σας. Στη συνέχεια, η Academynet σας ενημερώνει με ακρίβεια για το ποσοστό λογοκλοπής που εμφανίζει η εργασία σας. Σε περίπτωση που η εργασία εμφανίζει μεγάλο ποσοστό λογοκλοπής, το ακαδημαϊκό προσωπικό της Academynet μπορεί να σας υποστηρίξει στη διόρθωση της.

  Η ποιότητα και οι περγαμηνές του ακαδημαϊκού προσωπικού της Academynet αποτελούν το μεγαλύτερο εχέγγυο για την άρτια και επιτυχή καθοδήγηση σας. Όλοι οι καθηγητές της Academynet που προτείνονται για να διορθώσουν την εργασία σας, δίνουν εγγυήσεις:

  • Στην τήρηση των προδιαγραφών της εργασίας σας
  • Στην τήρηση συγγραφής της εργασίας με βάση τους γενικά παραδεκτούς επιστημονικούς κανόνες
  • Στην κριτική θεώρηση της σχετικής βιβλιογραφίας
  • Στη χρησιμοποίηση μόνο εγκεκριμένων πηγών από επιστημονικά άρθρα και επιστημονικά περιοδικά, παράγοντας αξιόπιστη επιστημονική γνώση
  • Στη χρησιμοποίηση απόλυτης ακρίβειας, ευκρίνειας, λογικής επιχειρηματολογίας και επαρκούς τεκμηρίωσης
  • Στην εμπεριστατωμένη τεκμηρίωση των επιχειρημάτων και πληροφοριών (παραπομπές – υποσημειώσεις)
  • Στην τήρηση της προθεσμίας της τελικής παράδοσης και των τμηματικών παραδόσεων
  • Στην πραγματοποίηση διορθώσεων στην εργασία σας με βάση τις υποδείξεις του καθηγητή σας
  • Στην αποφυγή λογοκλοπής
  • Στη μοναδικότητα του έργου σας το οποίο δεν αποτελεί προϊόν αντιγραμμένης εργασίας

  Οποιαδήποτε εργασία κι αν έχετε αναλάβει, και δεν είστε σίγουροι για την εγκυρότητα της, ελάτε στην Academynet. Το σύγχρονο λογισμικό ελέγχου λογοκλοπής που έχει στη διάθεση της σας δίνει αξιόπιστη ενημέρωση για τον βαθμό εγκυρότητας του εγγράφου σας.

  Επίσης, η Academynet προσφέρει την υπηρεσία ελέγχου λογοκλοπής και στις επιχειρήσεις που διαθέτουν ιστοσελίδες εκ των οποίων τα κείμενα απαιτείται να είναι απαλλαγμένα από λογοκλοπή.

  Ζητήστε τώρα μια δωρεάν κοστολόγηση για τον έλεγχο λογοκλοπής της εργασίας σας